In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Teknisk konsult inom modern workplace

Coligo Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig, en Teknisk konsult som är redo att ta nästa steg i din personliga utveckling tillsammans med vår kund Coligo, ett värdeskapande konsultbolag som gör skillnad på marknaden!

Som Teknisk konsult hos Coligo är du en del utav ett prestigelöst, ambitiöst och naturligt framåtdrivande team om 15 kollegor, varav 13 st är konsulter. Du som Teknisk konsult är specialist inom Microsofts tjänster/produkter inom konceptet "modern workplace".
Du arbetar med klienthantering av Windowsenheter och agerar kundens rådgivare inom device management. Främst arbetar du med klienthantering av laptops men även av mobilenheter. Du kombinerar din långa och gedigna erfarenhet med nya moderna verktyg som finns i direkt anslutning till Windows-klienten, framförallt Enterprise Mobility och Security. Du arbetar med Windows 10 som utgångspunkt, och hanterar det med molnet via MDM-lösningar som Intune eller med verktyg som System Center Configuration Manager. Som Lösningsarkitekt arbetar du med en mobil, säker och flexibel approach inom Coligos erbjudanden inom Workplace.

I rollen som Lösningsarkitekt arbetar du främst med ett stort uppdrag över tid, men för variation i ditt dagliga arbete samt för egen utveckling arbetar du även parallellt med mindre uppdrag. Du arbetar i vissa fall i team med dina kollegor ute hos kund, men främst självständigt ute hos kund. Du arbetar inte med någon direkt försäljning utav uppdrag, utan arbetar med återkommande välkända kunder som efter tidigare, mycket lyckade samarbeten med Coligo kontaktar er.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet som Teknisk konsult, Lösningsarkitekt eller motsvarande
  • Du har dokumenterad erfarenhet av klientadministration och/eller klienthantering
  • Du har god kännedom om Microsofts produkter / Office 365 som plattform samt tillhörande produkter
  • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har kännedom av hantering av mobilenheter
  • Det är meriterande om du har kännedom av exempelvis Google Apps eller andra branschmotsvarigheter till Microsoft
Personliga egenskaper

Som Teknisk konsult tror vi att du trivs bäst i en nära dialog med dina dagliga kundkontakter och är inte rädd att styra skeppet mot framgång tillsammans med dina kunder. Du har en mycket god social förmåga och känner dig trygg i din roll som expertkonsult. Vidare tror vi att du som kollega och medarbetare gärna delar med dig av erfarenhet och kunskap vidare till ditt team. Självklart har du även ett stort personligt intresse till att konstant vidareutvecklas inom din profession.

Vad vår kund kan erbjuda

Hos vår kund Coligo står din utveckling inom ditt kompetensområde i absolut främsta fokus. Du som anställd hos Coligo får en individuellt utformad utvecklingsplan som du kontinuerligt följer upp med din närmsta chef. Här är du en del utav ett bolag som är en utav Microsofts guldpartners, vilken självklart innebär att hela bolaget årligen närvarar på Microsofts största konferens Ignite i USA. Däremellan erbjuds du interna workshops för att dela kunskap och om så önskas får du även möjlighet till att vara delaktig i andra events för kunskapshämtning.
Utöver detta erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, tillgång till Benifys förmånsportal samt arbetstid med möjlighet till flextid och en rad andra förmåner.

Lön

Fast lön med generös provisionsmodell, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, ansökningar kommer att behandlas under v32 och efter det kommer intervjuer att ske löpande.
Sökord: Teknisk konsult, Lösningsarkitekt, Arkitekt, Solution Architect, Architect, IT-konsult, IT, Konsult, Microsoft, Coligo, Office 365

Källa:

285 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten