In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Junior testare till Collector

Collector Bank Ab Göteborg

OM TJÄNSTEN:
gemenskap, innovation och den senaste tekniken är saker som kännetecknar Collector. Här får du chansen att tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbeta i ett team med hög teknisk nivå.

Som testare kommer du att gå igenom user stories, testa flöden i systemet, undersöka rapportfiler samt kontrollera att databasen stämmer överens med transaktionshistoriken. På Collector Bank är testaren en kvalificerad roll där du inte bara verifierar funktion och hittar avvikelser utan också kritiskt granska alla aspekter av produkten för att efterstäva hög kvalitet inom säkerhet, prestanda och UX Är du mer tekniskt lagd så får du möjligheten att gräva lite mer i loggar och systemkoden efter buggar.

Att man trivs på Collector är mycket på grund av den valfrihet och ansvar som teamen har. Utlopp för idéer och möjlighet att påverka sitt arbete är saker som kännetecknar arbetsmiljön. För Collector är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på kompetensutveckling.

Som medarbetare hos Collector blir du en del av deras starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån deras värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. De erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i Göteborgs kanske snyggaste kontor med havsutsikt!

VI SÖKER DIG SOM:
Har läst en eftergymnasial utbildning. Du är engagerad och driven, har lätt för att lära dig nytt och trivs med att samarbeta och hjälpa dina kollegor.

Vi tror att du är van vid och gillar att jobba i agila team. Du har viljan att se hur system fungerar och tycker det är roligt att utforska, leta och djupdyka.

Följande egenskaper är meriterande, men absolut inte avgörande:
  • erfarenhet av REST API testning
  • erfarenhet av Selenium, Visual Studio, ReadyAPI, SQL
  • har en pragmatisk inställning till testautomatisering
OM FÖRETAGET:
Collector är mycket mer än en bank. De är också ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - Deras egna och andras. Privatsidan innefattar sparkonton, privatlån, kreditkort och digitala finansprodukter som Spira, Betalkoll och Collector Bank-appen. Segmentet företag omfattar betallösningar för e-handel och butik, factoring och företagskrediter, samt fastighetskrediter och inkassoverksamhet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du efter 12 månader blir anställd direkt hos Collector.

STARTDATUM:
enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lilla bommens torg 11
  • Kontaktuppgifter: Mattias Isik, recruiter
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

Om friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Källa:

140 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten