In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Team Manager B2C

Collector Bank Göteborg

Drivs du av ledarskap, att utveckla processer och människor och vill vara en del av vår tillväxtresa? Är du vår nya energirika Team Manager till Colligent Inkasso AB?

Om colligent inkasso

Colligent är ett inkassobolag med lång erfarenhet av inkassoverksamhet mot såväl företag som privatpersoner. Som systerbolag till den digitala nischbanken Collector Bank bygger vår verksamhet på en digital plattform med fokus på personlig service, tillgänglighet och effektivitet. Genom vår specialistkunskap inom en mängd branscher har vi skapat anpassade processer med skräddarsydda kundlösningar i fokus.

Colligent Inkasso AB är Collectorkoncernens inkassobolag och driver all inkassoverksamhet i form av uppdragsinkasso, egeninkasso och köpta fordringar.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Tjänsten

Som Team Manager hos oss på Colligent är du med och säkerställer bolagets fortsatta tillväxtresa, där din roll som ledare är central för att utveckla och driva framtida lösningar.

Du kommer att leda ett dynamiskt team med stor kompetens på 12 personer.

I rollen som Team Manager värdesätter vi din förmåga att se saker på nya sätt, att utmana såväl produkten som teamet och därigenom skapa förbättring. Rollen innebär ett brett personalansvar där du är ansvarig för att ditt team är produktivt, att medarbetarna mår bra och att de har rätt förutsättningar för att klara sitt uppdrag.

Utöver rollen som inspirerande ledare krävs en relationsbyggande roll där du samarbetar med andra avdelningar för att proaktivt utveckla produkten. I produktutvecklingen kan du komma att ha kontakt med externa samarbetspartners.

Tjänsten är på heltid i en tillsvidareanställning, vilken föregås av 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad centralt i Göteborg.

Vi tror att du

Vi ser gärna att du som söker:
  • har tidigare erfarenhet av inkasso
  • står för ett modernt ledarskap
  • är en förtroendeingivande och tydlig person med integritet
  • har en projektledaranda som skapar delaktighet och engagemang att driva framåt
  • har god känsla för service och är ansvarsfull och energirik
  • trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar
En självklarhet för dig är att varje dag inspirera dina medarbetare och utveckla deras talanger och förmågor för att nå mätbara resultat.

Du är trygg i dig själv och trivs bra i kontakten med andra människor. Du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö och är driven, nyfiken och engagerad.

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som bäst beskrivs utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar oss själva varje dag. Du får möjlighet att utveckla ditt ledarskap, både på egen hand och tillsammans med andra ledare inom Collectorkoncernen i vårt ledarskapsprogram.

Vi erbjuder dig en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, löpande kompetensutveckling, att få vara en del av ett spännande och fartfyllt företag med goda utvecklingsmöjligheter, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma teamaktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i Göteborgs kanske snyggaste kontor med havsutsikt!

INTRESSERAD?

Vad kul! Ansök senast den 1 juli, så återkommer vi till dig. Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

Har du funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Dahlin, COO Colligent. Har du frågor om rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Anna Selander, HR Business Partner. Båda nås på telefonnummer 010 -161 00 00.

Vi se fram emot din ansökan!

Källa:

123 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten