In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Säljchef Coop Forum Karlskoga

Coop Värmland Örebro

Vill Du vara med att utveckla Sveriges hållbaraste matbutik och skapa matglädje för våra kunder? Letar du efter nya utmaningar där du får använda din kreativitet och säljglädje?
Välkommen till Coop Värmland!


Vi söker nu en Säljchef till Coop Forum i Karlskoga och letar efter dig som är en utpräglad lagspelare och som brinner för försäljning. Som Säljchef hos oss kommer du att vara en nyckelperson i satsningen på vår butik du motiveras av nöjda kunder och att se dina medarbetare växa. I tjänsten kommer du att arbeta strategisk för butikens ständiga utveckling. Detta genom att leda försäljningsarbetet för ditt område och säkerställa den dagliga driften vad som gäller allt ifrån bemanning till varuförsäljning. Du kommer att sitta med i butikens ledningsgrupp.

Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i ledande befattning inom detaljhandel. Du är trygg i ditt ledarskap där din kommunikationsförmåga och närvaro är nyckel till din framgång.

Du drivs av att skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken. Med din smittande entusiasm driver du arbetet för dina avdelningar där du med stor delaktighet och engagemang har förmåga att bygga starka team. Du motiveras av att få bidra med nya idéer, inspirera och utmana dina medarbetare.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 7 augusti.

Källa:

123 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten