In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Driftcentermedarbetare

Coor Service Management Stockholm

Driftcentermedarbetare - Kista
Som Driftcentermedarbetare i Coors Driftcenter ansvarar du tillsammans med teamet över den dagliga hanteringen, beredningen och planeringen av ärenden till Coors kunder i Stockholm. Kunderna som Coor bemöter har ett brett verksamhetsområde med branscher som bl.a. bostäder, gallerior, och industrier.

Om uppdraget
Rollen utgör ett utmanande administrativt och koordinerande arbete med varierande arbetsuppgifter som bl.a. innefattar felanmälningar, fakturahantering, leverantörsbeställningar, ekonomiska arbetsuppgifter samt bistå som stöd åt arbetsledare, drifttekniker och våra kunder.

I rollen krävs ett nära samarbete med avtalsansvariga, underentreprenörer, leverantörer och beställare hos kunden.

Du fyller en viktig roll att säkerställa leveranserna till en av våra större kunder med en nära anknytning till ett geografiskt område.

Vad söker vi?
För att trivas i rollen söker vi en social och engagerarad personlighet med öga för detaljer. Vi ser gärna att du deltar i effektiviseringsarbete och kommer med förbättringsförslag i arbetssättet med din respektive arbetsledare och medarbetare i kontraktet. Vidare är du en person som arbetar med struktur och förhåller dig till gällande rutiner, samtidigt som du är stresstålig då "tempot" kan variera. Vi söker dig som behärskar engelska och svenska samt har god datorvana då arbetsuppgifter hanteras i olika system, både interna och externa.

Vi söker dig som har gymnasieexamen, gärna med fastighetsteknik kunskap eller motsvarande i arbetslivet. Du har en personlighet som är nyfiken och med förmåga att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser gärna att du vill växa och utvecklas.

Ansökan
Ansökan skickas in med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Lisbeth Thiger, lisbeth.thiger@coor.com.

Ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-12-11, då urval och intervjuer görs löpande
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Källa:

231 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten