In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Senior projektledare, verksamhetsutveckling

Coor Service Management Stockholm

Vi söker en Senior Projektledare till våra strategiska utvecklingsprojekt. Drivs du av att leda och motivera människor till förändring och att tänka nytt? Kan du bidra med problemlösning, struktur och att göra det komplexa enkelt? Då kommer denna roll passa dig!

Om rollen
Som Senior Projektledare driver du strategiska utvecklingsprojekt för att stärka Coor Sveriges verksamhet. Det gemensamma för utvecklingsprojekten är att de har stark påverkan på de långsiktiga målen, både avseende lönsamhet, kundnöjdhet, miljömässig hållbarhet eller medarbetarnöjdhet.
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och inkluderar alla faser av utvecklingsprojekten - från analys till beslut och implementering. Projekten är av olika karaktär men med det gemensamma att de är strategiskt viktiga för verksamheten och rapporteras till den svenska ledningsgruppen.
Många projekt är komplexa förändringsprojekt och förmågan att leda människor genom förändring är därför kritisk för att lyckas; att kunna kombinera kompetens och professionalism med lyhördhet och flexibilitet för att säkra långsiktigt hållbara lösningar.

Vår kandidat
Du har en stark akademisk bakgrund och minst 5 års erfarenhet av management consulting och/eller som projektledare inom verksamhets- och organisationsutveckling med vana att jobba på uppdrag av högsta ledningen i större bolag. Du drivs av att leda andra genom förändring och kan motivera och involvera på alla nivåer i organisationen. Du är noga med detaljer men har en förmåga att lyfta blicken och se det strategiska perspektivet. tterligare egenskaper som vi värderar är att du
  • är strukturerad och tydlig i ditt arbete och din kommunikation
  • har ett driv att ständigt utveckla, förbättra och lösa problem
  • är orädd att utmana men samtidigt prestigelös och lyhörd för andras åsikter
  • är ansvarstagande för den egna uppgiften, teamet och verksamheten
Tjänsten innebär många internationella kontakter och som forutsätter flytande tal i både svenska och engelska samt ett väl utvecklat skriftspråk.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Sandgren som är chef för enheten (0702-684381)
Vi söker en ny kollega så snart som möjligt och kommer arbeta löpande med intervjuer, så vänta inte med din ansökan.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten