In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Butikschef till Dahl

Dahl Norrbotten

Vi söker en Butikschef till vår butik i Kiruna. Säljteamet i Kiruna består av dig som butikschef samt en butikssäljare och en innesäljare.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Arbetsbeskrivning
Som Butikschef ansvarar du för att säkra den operativa driften och säljutvecklingen i butiken. Du ansvarar för att ett aktivt säljarbete sker samt arbetar med att utveckla, driva och arbetsleda butikspersonalen. I rollen som Butikschef ges du stor frihet under ansvar för att utveckla och driva förbättringsprocesser. Du ansvarar för försäljning och uppföljning i nära samarbete med Distriktschefen, vilken du även rapporterar till. Vidare i rollen ingår säkerställande av deltagande i av företaget anordnade utbildningar och informationsmöten samt ansvar för bemanningen i butiken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Skapa en aktivitetsplan för butiken avseende kampanjer, leverantörsdemo, kundträffar m.m.
 • Planering och deltagande i kundaktiviteter
 • Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)
 • Aktivt delta i säljteamets utveckling
 • Underhålla och utveckla butikens sortiment
Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten har du erfarenhet från VVS-branschen samt flerårig erfarenhet från arbete inom fackhandeln, gärna i en ledande befattning. För att trivas i rollen som Butikschef är du social, kommunikativ och har förmågan att motivera dina kollegor. Vidare är du är skicklig på att både skapa nya och underhålla befintliga kundrelationer. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder.

Meriterande är om du har:
 • Tidigare erfarenhet av arbete som butikschef
 • Erfarenhet av budgetansvar
 • Vana av arbete med förbättringsprocesser
Varför arbeta hos oss?
Dahl erbjuder entrivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat
 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser
 • Frivillig gruppförsäkring
Om Dahl
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Edrén, Distriktschef Dahlcenter, på 072-237 31 80.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2019 Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Källa:

207 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten