In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Relationship Manager

Danske Bank Stockholm

Vi söker dig som är serviceinriktad, engagerad och redo att prospektera på nya kunder! Vi finns på Sveriges mest intressanta bankmarknad och har ambitionen och viljan att utveckla framtidens Business Center. Miljön som vi arbetar i kännetecknas av ett mycket gott samarbetsklimat och hög puls. Låter detta spännande? Då kanske du är vår nya Relationship Manager!

Business Center Norrmalmstorg främsta uppdrag är att hitta nya företagskunder inom vårt marknadsområde i Stockholms innerstad samt bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder. Vi fokuserar på rörelsedrivande bolag som omsätter mellan 20-100 miljoner som kan ge banken en bred och lönsam affär. Vårt team kännetecknas av mycket energi och arbetsglädje som tillsammans drivs av att göra nya affärer i snabb takt. Vi arbetar teambaserat där du tillsammans med andra enheter och specialister på ett strukturerat arbetssätt tillför kunden mervärde.

Som Relationship Manager arbetar du aktivt med prospektering och har en befintlig kundstock. Ditt uppdrag är att bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder samt aktivt arbeta på marknaden för att växa vår affär med nya företagskunder. Du måste ha intresse och en bra förståelse för företagens verksamhet och utveckling, det är därför viktigt att kunna arbeta med framåtblickande analys för att på så sett tillgodose och diskutera företagens kommande behov.

I arbetet ser vi det naturligt att du är lösningsorienterad och engagerad i kontakten med kunderna. Du förväntas ta ett stort ansvar i prospekteringen och hålla tempot upp genom att träffa många nya kunder. För såväl nya som befintliga kunder förväntas du hålla en hög kundnöjdhet, säkerställa en god kreditkvalitet och utveckla och förädla lönsamhet.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är social, utåtriktad och trivs att arbeta i en relationsskapande roll. Du gillar att anta utmaningar och träffa nya företag med mål om att bygga upp och få din egen kundstock att växa.

Det är viktigt att du som söker har ett stort engagemang och förmågan att driva arbetet med din egen kundstock själv, samtidigt som du gillar att arbeta i lag tillsammans med dina kollegor. Du känner dig trygg i kundmötet och kan både skapa relationer med kunderna samtidigt som du gillar att driva på möten. Det är också bra med en struktur då vi ofta har deadlines och uppföljningar som man behöver ha kontroll över.

Du ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, din erfarenhet på företagssidan och dina personliga egenskaper är viktigare än utbildningsbakgrund, men vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi och en god förståelse och kunskap inom företagsekonomi.

Vårt erbjudande
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Hélène Rådlund, kontorschef, 070-650 16 65.

Vi ser fram emot din ansökan!

Källa:

122 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten