In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Dialect Helsingborg söker monteringstekniker fordon med placering i Malmö

Dialect Skåne län

Dialect levererar it- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte över en miljard kronor 2015 och har idag 550 anställda.

 

I din roll som monteringstekniker fordon:

Dialect Helsingborg söker dig som vill arbeta som monteringstekniker inom fordon med placering i Malmö. Du kommer att både arbeta med personbilar och lastbilar. I din roll kommer du även vara ute hos kunderna ofta.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Installation av körjournaler och alkohol lås, backkameror etc.

Kvalifikationer som monteringstekniker fordon:

Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och gillar ett högt tempo. Du är även stresstålig och kan hantera flera saker samtidigt. Det är meriterande om du arbetat med fordonsel samt ny teknik.

Du har god kunskap inom installation och montering av körjournaler, backkameror, alkolås och ett starkt IT-intresse.

Som person har du en lätt för att skapa relationer och en av dina starka sidor är ett bra kundbemötande då du kommer att befinna dig mycket ute hos kund.

På Dialect erbjuder vi dig:

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med spännande framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Du blir en del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda och du erbjuds utvecklande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet.

Kika gärna på sidan Medarbetare för att läsa om hur några av våra medarbetare tycker att det är att jobba på Dialect. Se även gärna vår film om hur det är jobba på Dialect.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lönesättning: Fast lön

Tjänsten omfattar: Heltid

Placeringsort: Malmö

Övrigt: B-körkort

Källa:

1177 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten