In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Content & Communication Specialist

Didriksons AB Älvsborg

Är du kreativ och gillar att med hjälp av ord, skapa relevant innehåll och producera inspirerande texter? Om du på det gärna njuter av en dag utomhus oavsett väder och genom det är nyfiken på att få jobba för hållbara utomhuskläder, då kanske du är Didriksons nästa Content & Communication Specialist? Tjänsten beräknas tillsättas under Q1 och är ett vikariat hos Didriksons i Borås (Viared) på ca ett år.

Om Didriksons

Didriksons är idag ett av Skandinaviens ledande företag inom sport och funktionskläder med huvudkontor för sin verksamhet beläget i Borås. Omsättningen för varumärket beräknas landa på drygt 600 miljoner SEK för 2017, varav 440 miljoner genom de egna dotterbolagen. Företaget har under de sista åren visat god tillväxt inom dess 3 huvudsegment Sport, Barn och Originals och ägs av Equity bolaget Adelis. Idag har man i tillägg till Norden, egen verksamhet i Tyskland och England samt finns distribuerade i merparten av övriga europeiska länder, Ryssland och USA genom agentavtal eller distributörer. Önskar du läsa mer om Didriksons rekommenderar vi dig att besöka Didriksons

Vad får du göra som Content & Communication Specialist?

I din roll ansvar du för att skapa och paketera innehåll om Didriksons produkter, event, kampanjer eller andra händelser som såklart omvärlden bör ta del av. Genom ett kreativt skrivande och en hunger för att aktivt söka upp och belysa relevant innehåll, lyfter du Didriksons varumärke i sociala medier och kommunikation med kund. Du arbetar tätt ihop med marknadsteamet och E-handelsteamet, men har även kontakt med sälj- och produktteamen.

Sammanfattning av arbetsuppgifter
  • Skriva produkttexter
  • Skriva, skapa, paketera och publicera innehåll i Sociala medier
  • Skriva intressant och inspirerande innehåll för webben
  • Aktivt söka och publicera händelser kring Didriksons verksamheter
Vem är du?

Vi tror att du har en relevant utbildning inom Marknadsföring/Kommunikation och troligtvis har du för att känna dig trygg i rollen tidigare arbetat 2-3 år i en för tjänsten relevant position, exempelvis som Copywriter, kommunikatör eller annan content skapande tjänst. Viktigast är att du är trygg som skribent och en van användare av sociala medier, samt har en förståelse och känsla för att skapa intresseväckande och inspirerande innehåll. Det är meriterande om du tidigare arbetat i någon form av webbhanteringssystem/CMS.

På Didriksons är engelska koncernspråket, det är därför viktigt att du är skicklig och bekväm med att kommunicera på engelska så väl som på svenska.

För att lyckas i din roll behöver du vara driven och social. Du behöver vara aktiv och in lyssnande kring vad som händer runt och hos Didrikson, samt uppdaterad i det rådande medieklimatet för att anpassa ditt innehåll.
Målet för tjänsten är tydligt, men vägen dit är samtidigt flexibel. Med din kreativitet och driv finns det utrymme för att ta egna initiativ och utveckla både dig själv och tjänsten i sig.

Vårt erbjudande

Affärsidén är samma idag som för 100 år sedan när Didriksons startade, man erbjuder konsumenten hållbara, moderna och funktionella plagg som skyddar från väder och vind så att de kan njuta av en dag utomhus oavsett väder. Vi hoppas och tror att alla som arbetar hos oss känner sig stolta och trygga över att vi levererar och producerar hållbara funktionskläder. Vi tror på att integration mellan alla våra avdelningar är avgörande för välmående. Något som vi gärna uppmuntrar genom att till exempel erbjuda möjlighet att träna tillsammans med kollegor på arbetstid. Vi tror att vi genom att inspirera till ett aktivt liv och rikt umgänge mellan kollegor, bättre möter våra kunders behov och på så sätt kan behålla den standarden som vi idag står för, både gentemot slutkund men också mot omvärlden och miljön.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. KIMM arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns KIMM i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vi vill ha din ansökan senast 2020-01-27. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila Rekryteringskonsult Marios Maletsikas mm@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

50 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten