In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

IT-support till Din Bil i Mölndal

Din Bil Göteborg

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 300 medarbetare, uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Göteborg en IT-supporttekniker att stärka upp teamet med. Har du 3 års erfarenhet av helpdesk eller onsite support? Är du ansvarstagande och tycker om att driva egna projekt? Fortsätt då läsa för det kan vara just dig vi söker för denna tjänst!

Om tjänsten

Du kommer bli en del av ett team på 14 personer som supportrar huvudverksamheten med IT-relaterade frågor. Tjänsten är på heltid och med sedvanliga kontorstider mellan 7-16 eller 8-17. Detta är ett konsultuppdrag via Poolia som startar så snart vi hittar rätt person och sedan sträcker sig 6 månader fram. För rätt person finns goda förutsättningar till överrekrytering direkt till Din Bil.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som IT-support kommer du hantera ärenden via mail, telefon och stundtals även onsite. Tillsammans med dina kollegor kommer du hantera olika typer av ärenden, till exempel
  • Beställningar av hårdvara och kringutrustning
  • Installationer
  • Active directory, kontohantering och administration
Vem är du?

Vi letar efter dig som är kommunikativ och har service-känsla ända ut i fingerspetsarna. Du tycker det är kul att möta olika människor och att förklara teknik för de som inte är lika kunniga som du. Du är lösningsorienterad, prestigeslös och tycker om att möta människor. Du har tidigare erfarenhet av liknande roll eller helpdesk.
Krav för tjänsten är:
  • Du talar svenska och engelska obehindrat
  • B-körkort
  • Minst 3 års erfarenhet av helpdesk eller onsite support
Låter det här som en tjänst för dig? Då vill vi prata med dig redan idag! Ansök via poolia.se med CV och personligt brev.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten