In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Operatör till Domino Sweden AB

Domino Sweden Ab Östergötland

Vill du sätta din egen etikett på vår nya tillverkningslina?

Då erbjuder vi dig en rolig och intressant tjänst i ett företag som är marknadsledande i sin bransch. Du kommer dessutom till ett entusiastiskt och sammansvetsat gäng som sätter både kund och medarbetare i centrum. Initialt blir det din uppgift att driftsätta våra två helt nya linjer för etikettproduktion. Självklart kommer du att få en grundlig utbildning på maskinerna. Din uppgift blir att anpassa och programmera maskinerna efter kundernas önskemål och behov. En viktig del är produktionsplaneringen för att hålla deadlines med utleverans till våra kunder och du blir därför en mycket viktig spelare i etikettproduktionen. Service, support, ordning och reda är nyckelord för dig. Du kommer att ha ett nära samarbete med både inköp och våra säljare och du rapporterar till inköpschefen.

Vi söker dig som trivs i en självständig och ansvarstagande roll och vill ingå i och vara en del av ett team. Du har någon form av teknisk gymnasieutbildning eller utbildning som maskinoperatör. Du har erfarenhet av att köra produktion och programmera, serva och justera inställningar på maskiner. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är duktig på att planera och hålla deadlines. Kanske arbetar du idag på ett mindre tryckeri och ser detta som ett nästa steg att vara en tydlig del av vår gemensamma affär. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med placering i Linköping.

Vi samarbetar med Cojn Executive i denna rekrytering. Du är välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, via www.cojnexecutive.se. Om du har frågor eller funderingar, kontakta våra rekryteringskonsulter Caroline Hansson 0768-50 11 70 eller Louise Giljam 0723-24 23 26. Välkommen med din ansökan senast 25 oktober 2019.

Källa:

225 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten