In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Junior Ekonomiassistent till E.ON i Malmö!

E.ON Energilösningar AB Skåne

Som en del av vårt nya samarbete med E.ON söker Poolia nu en ekonomiassistent. Uppdraget är på 6 månader, med stora möjligheter till förlängning. Det förväntas starta omgående, helst den 15 januari, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval!

Arbetsuppgifter

Avdelningens uppgift är att underhålla privat och företagskunders reskontra, och innebär att hantera alla dess ekonomiska transaktioner.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot och placera inbetalningar enligt filer och underlag från bank, samt att administrera utbetalningar via avi till konto eller giro. Du kommer även att genomföra ändringar och hantera felaktigheter av autogiromedgivande, samt registrera och göra ändringar i kontouppgifter för bankgiro och bankkonto på kunder.

Du kommer handlägga kvittning och kontounderhåll, samt ta fram saldouppgifter i samband med revisioner. Du kommer även hantera bortbokningar och överföringar av poster i kundreskontran. I arbetet kommer du även ha kontakt med E.ONs interna bolag och företagskunder.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har en gymnasial utbildning med inriktning på ekonomi. Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi.

Som person är du stresstålig, kommunikativ och har ett stort kundfokus. Du har sifferkänsla, är noggrann och strukturerad. Du är inte rädd för förändringar, har lätt att ställa om och hantera nya situationer. Du har ett intresse i att aktivt delta i förbättring av processerna.

Du är flytande i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Om E.ON

Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. Våra 40.000 medarbetare över 13 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra tre affärsområden för smarta nät, förnyelsebar energi och kundlösningar.

Källa:

7 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten