In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Executive Assistant till Ellevio

Ellevio Ab Stockholm

Just nu pågår den största omställningen av energisystemet i modern tid. Bilar, bussar och lastbilar som går på el samt en elektrifiering av industrin kräver mer el. Digitaliseringen i alla delar av våra liv, från smart phones till e-hälsa och självkörande fordon kräver pålitlig tillgång till elsystemet - det blir helt enkelt väldigt svårt att vara utan el ens för en liten stund.

Vi på Ellevio är som ett av Sveriges största elnätsföretag navet i den omställning som nu sker. Det är vi som bygger framtidens smarta elnät som ska möjliggöra ett fossilfritt, elektrifierat och digitaliserat samhälle.

Vad innebär rollen?
Som Executive Assistant på Ellevio arbetar du nära vd, ledningsgrupp och Kommunikationsteamet.
Du ansvarar för att supporta vd med resor och möten, samt koordinera ledningsgruppsmöten och resor för ledningsgruppsmedlemmarna. Du arbetar också med interna och externa event såsom medarbetarsamlingar, ledardagar, introduktionsdagar och arbetsmarknadsdagar tillsammans med Kommunikationsteamet och HR, samt med uppdateringar på intranät och webbpublicering. Spindeln i nätet kanske är ett utslitet uttryck, men det passar ändå väldigt bra in på denna roll. Som du förstår så är rollen bred men vanligt förekommande är:
  • Koordinering av vd:s kalender
  • Support till ”CEO-office” med möten och material
  • Support till vd och ledningsgrupp med resebokningar, teamdagar och funktionsdagar
  • Koordinering av styrelsemöten och ledningsgruppsmöten
  • Bokning och koordinering av event såsom interna informationsmöten, vissa sponsringsevent, introduktionsdagar och universitetssamarbeten tillsammans med ansvariga chefer
  • Publicering av text och bild på intranät och webb
Rollen fördelas mellan support och event och består av ca 50% vardera.

Vem är du?
Vi söker en prestigelös, lösningsorienterad, positiv, flexibel och organiserad person med hög integritet.
Du tvekar inte att ta tag i och driva saker framåt. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknad eller annan relevant utbildning, och åtminstone 5 års arbetslivserfarenhet som är relevant för jobbet. Felfri svenska och bra engelska är nödvändigt då arbetet sker både på svenska och engelska.

Vi använder Office-paketet och Sharepoint för dokumenthantering och intranät, samt Episerver för webb. Har du vana av att använda Episerver och att jobba med sociala kanaler så är det ett plus.

Vilka är Ellevio?
Vi på Ellevio distribuerar el till nära en miljon kunder, hushåll och företag från Hälsingland i norr till Halland i söder, från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi har drygt 500 anställda och sysselsätter cirka 3000 personer varje år genom våra infrastrukturprojekt i elnätet. Namnet Ellevio är inget riktigt ord, den främsta betydelsen är ”el och leverans” men också ”vi lever med el”. Vi vill att namnet och hela vårt varumärke och visuella identitet ska uppfattas som varmt, positivt, närvarande och pålitligt.

Vi kännetecknas av professionalism, kompetens och har vi en modern syn på balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi har en tillåtande och öppen kultur med många samarbeten mellan våra olika avdelningar där vi arbetar aktivt för att stärka vår kollektiva förmåga så att allas kompetens tas tillvara

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och huvudkontoret ligger på Vallhallavägen mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Gärdet. I den här rekryteringen samarbetar Ellevio med The Pace/Wise Professionals.

Vi vill uppmärksamma dig på att vi som arbetar med denna process kommer att vara lite lediga under sommaren och därför kan återkopplingen dröja längre än vanligt. Vecka 34 är vi på plats igen och kommer då att gå igenom urvalet.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

196 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten