In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektkoordinator EHS

Ellevio Stockholm

Vi vill förstärka vårt team med en engagerad Projektkoordinator EHS för utrullningen av våra nya elmätare. Vi vill skapa förutsättningar att digitalisera el-infrastrukturen och skapa ett smart elnät där Big Data och Analytics kommer att vara viktiga komponenter. Vill du vara en del i den spännande utvecklingen och samtidigt möjliggöra energiomställning för det svenska energisystemet?

Om tjänsten

Som Projektkoordinator EHS kommer du ha en viktig roll vid introduktionen av andra generationens smarta elmätare med tillhörande system och tjänster, som bl.a. innebär att dagens elmätare (ungefär 900.000) kommer att bytas ut.

Ditt uppdrag är att driva skapandet av en trygg och säker arbetsmiljö vid utrullningen av våra nya elmätare, och att se till att regelverk och programmets riktlinjer inom EHS (Environment, Health and Safety) uppfylls. Som del av dina uppgifter kommer du stödja och utbilda teammedlemmar och entreprenörer inom EHS-området samt säkerställa processer, rutinbeskrivningar, mål och uppföljning för hur detta arbete ska bedrivas. Eftersom du kommer in i projektets förberedelsefas kommer du inledningsvis vara med att säkerställa interna processer tillsammans med specialister inom olika kompetensområden så som kundkommunikation, elinstallationsarbete, regelverk och elsäkerhet.

Du kommer att ingå i ett team av drivna och kunniga personer. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter, förutsättningar att agera självständigt och påverka Ellevios verksamhet på ett positivt sätt.

Vem är du?

Vi tror att du har en utbildning inom arbetsmiljö och/eller miljö eller motsvarande kunskap inom arbetslivet. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet avseende något eller några av följande områden; elsäkerhet, projektledning och/eller processimplementationsarbete, arbetat inom elinstallation och fältentreprenad, arbetat med regelverk och avtal inom EHS-området, leverantörsstyrning.

Du har ett stort intresse och passion för miljö, arbetsmiljö, hälsa och säkerhet samt en god förmåga att söka och utvärdera ny kunskap. För att trivas i rollen är du en god kommunikatör med hög samarbetsförmåga. Du är engagerad, lyhörd och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är drivande, strukturerad och systematisk. Du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Om verksamheten

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 450 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar; pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges miljömål kan uppnås. Med en pålitligt och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lampor i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort.

Källa:

146 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten