In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektledare

Eltel Networks Örebro

Vi söker projektledare till Eltel. Är du personen vi söker?
Vi söker en projektledare till vårt affärsområde Communication.

Vårt affärsområde ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du att planera, leda och följa upp ett eller flera projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att, inom ramen för varje projekt/uppdrag, ansvara för att projektets mål nås avseende såväl ekonomi som kvalitet och kundnöjdhet. Du kommer att ha tät kontakt med beställare, kunder, tekniker och andra intressenter så att projektet löper enligt den tidplan som är satt.

Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av Eltels olika tjänster. Du kommer ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Vidare ska du upprätthålla, utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet gällande direkt underställd personal (projektmedlemmar) och att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Vem är du
Utbildning: Gymnasial utbildning

Erfarenhet: Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet av projektledning (gärna inom en entreprenadbransch), vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor

Övriga krav: Flytande svenska och engelska, B-körkort

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera en hög arbetsbelastning, är strukturerad och och vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Meriterande
Kunskaper i entreprenadjuridik, BAS-U och BAS-P.

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2019-10-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Teamchef Anders Gustavsson, 070-212 44 56.

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

225 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten