In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektör

Eltel Networks Örebro

Vi söker en projektör till vårt affärsområde Communication Build.
Vårt affärsområde Communication Build ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektör kommer du att arbeta från kontoret med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att beställa material till projekten, söka olika typer av tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar samt ha tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter.

Du kommer även att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av Eltels olika tjänster. Du kommer ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Vidare ska du upprätthålla och utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet gällande berörd personal och att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Vem är du:
Utbildning: Gymnasial utbildning

Erfarenhet: Arbetslivserfarenhet av projektering (gärna inom entreprenadbranschen), vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor

Övriga krav: Du talar och skriver obehindrat på svenska, B-körkort

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera en högre arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Meriterande:
Kunskaper i entreprenadjuridik, BAS-U och BAS-P.

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2019-12-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Teamchef Anders Gustavsson, 070-212 44 56.

Välkommen med Din ansökan!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

232 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten