In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Teamchef Bygg Uppsala

Eltel Networks Uppsala

Eltel söker en driven och kompetent ledare till vår byggverksamhet i Uppsala. Teamets huvudsakliga uppdrag är att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät inom telekommunikation åt både nationella och lokala kunder.

Teamet består av ca 40 medarbetare - främst tekniker, projektörer och projektledare.

Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera, bygga och utföra service på fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet

Rollen
I rollen som Teamchef leder du ett team med personal inom olika kompetensområden. Här får du praktisera ditt framgångsrika ledarskap genom att med planering, engagemang och närvaro leda teamet mot uppsatta mål. Tjänsten innebär också att du är i kontakt med såväl befintliga som nya kunder och vet vad som krävs för "nöjd kund".

Du har en viktig roll i vår organisation i hur vi styr och leder Eltels verksamhet och har ett stort ansvar att förmedla detta inom ditt team.

Som Teamchef ingår du i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen som ansvarar för flera liknande enheter inom det geografiska distriktet som består av totalt 9 team.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter som ingår i rollen
  • Personal – Genom ett gott ledarskap utvecklar du både våra medarbetare och bygger en stark lagkänsla kring teamets uppgift. Du är en god förebild som skapar tillit och får förändringar att realiseras. Du säkerställer en god planering kring kompetens och resursplanering. Ansvar för arbetsmiljö och säkerhet och att arbetet bedrivs enligt gällande arbetsmiljöpolicy ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna.
  • Ekonomi och verksamhet – Du har resultatansvar för att teamet levererar mot uppsatta mål på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad. Du skapar affärsförståelse och kundfokus hos dina medarbetare kring hur var och en bidrar på bästa sätt till helheten
  • Kvalitet – Du ansvarar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund utifrån ett kvalitetsperspektiv
Din bakgrund/profil
Du har troligen en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av liknade arbete som chef/ledare. Som person är du drivande, entusiastisk och har lätt för att få med dig andra människor. Du har förmåga att överblicka helheten och göra rätt prioriteringar både för din egen del och för teamet. Vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper och erfarenhet av entreprenadjuridik.

Att fatta beslut och att utveckla din verksamhet för att ligga i framkant är en självklarhet för dig.

Rätt kompetenser och personliga egenskaper är viktigt och om du kommer från branschen eller närliggande så är det meriterande. Att kunna förstå dina medarbetares vardag och omfattning av olika arbete är viktigt och ofta avgörande för att kunna planera och sätta rätt mål för såväl individ som team.

Din entusiasm och "framåtlutande" attityd bidrar och gör skillnad!

Du behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift, då en del av kommunikationen sker på engelska.

Urval kommer att ske löpande så vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

225 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten