In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Construction/site manager till ENERCON i Malmö

ENERCON GmbH Filialen Skåne

Är du ingenjör med erfarenhet av ledarskap inom byggbranschen och söker en spännande utmaning inom ett företag som vill bidra till att skapa en bättre och hållbar framtid? Då är det dig vi söker efter!

ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen och vi är stolta över vår verksamhet som bidrar till en bättre värld! Vi erbjuder dig en möjlighet att tillträda en spännande roll med möjlighet till att bidra samt utveckla din egen kompetens!Rollen
I rollen som Construction/site manager på ENERCON erbjuds du en central roll på ett globalt företag. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara att leda, planera och övervaka i samband med uppförandet av vindkraftsverk och vindkraftsparker hos våra kunder. Du kommer att vara delaktig ute på site och säkerställa att arbetet utförs i enlighet med tidsram och budget. Du kommer att arbeta nära projektgruppen och samarbeta med ett flertal intressenter så som underleverantörer, kunder och myndigheter. I tjänsten ingår också att säkerställa så att projekten utförs enligt ENERCONs processmodell/standarder, i enlighet med säkerhetsföreskrifter och utifrån ENERCONs kvalitetsstandard. Som Construction/site manager har du helhetsansvaret för byggarbetsplatsen vilket bland annat innebär att du kommer att:
  • Organisera, planera och koordinera byggprocessen
  • Ge rådgivning och support
  • Ha ansvar för projektbudget vilket innefattar resultatuppföljning samt rapportering
  • Fungera som kontaktperson för kunder, myndigheter och underleverantörer
  • Leda, fördela och samordna arbetet
  • Vara delaktig i upphandlingsförfarandet
Uppdragen kommer utföras såväl i Sverige som i övriga Norden vilket förutsätter att du trivs med att resa mycket i tjänsten. Tjänsten är placerad på ENERCONs kontor i Malmö och du rapporterar direkt till General project manager.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen. Du kanske har en bakgrund som projektledare, arbetsledare eller arbetsplatsansvarig?

Du är utbildad högskole- och civilingenjör. Om du har erfarenhet från energibranschen ser vi detta som en fördel och om du har erfarenhet av projekt inom vindkraft ses detta som särskilt meriterande. Tjänsten ställer krav på mycket goda kunskaper såväl i svenska som engelska samt körkort B.

Personliga egenskaper
Du trivs i en ledande roll där du får möjlighet att strukturera upp ditt eget arbete samt vara delaktig i projekt från start till mål. Eftersom du kommer drifta ett flertal projekt parallellt med varandra förutsätter det att du är duktig på att planera och prioritera. Då säkerhet är A och O på Enercon är det viktigt att du är noggrann och arbetar kvalitetsinriktat. En stor del av arbetet går ut på att planera, följa upp och övervaka söker vi en medarbetare som är trivs i en ledande roll, är driven och van vid att ta egna initiativ. Då tjänsten innefattar kontakt med ett flertal intressenter - så som kunder, underleverantörer, kollegor och myndigheter - förutsätter du att är en skicklig kommunikatör, är lyhörd och inte minst - inger förtroende!

Vi erbjuder
ENERCON erbjuder dig en spännande arbetsplats inom en bransch som är i ständig utveckling och som är mån att bidra till att skapa en hållbar värld och tillvara jordens resurser!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på kontoret i Malmö. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och din anställning kommer inledas med en introduktion.

Tillträde sker med hänsyn till uppsägningstid.

Om Enercon
En av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter är att ta tillvara de resurser i form av jord, vind och vatten som finns på jorden för att ur dem skapa ren energi. ENERCON har genom sin vindkraftteknologi antagit utmaningen att bidra till en bättre framtid. Innovation, kvalitet och säkerhet har starkt bidragit till våra framgångar och vi är idag ett av de ledande vindkraftföretagen i världen.

Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 46 länder. ENERCON är ett familjeföretag som idag ägs av en stiftelse. Huvudkontoret ligger i Aurich i Nordvästra Tyskland, staden där uppfinnaren Alois Wobben grundande företaget 1984. Vårt nordiska huvudkontor ligger i Malmö.

Mer information om koncernen finner du på: http://www.enercon.de/en/home/

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi vill att du skickar ditt CV och personliga brev på engelska. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För frågor rörande rollen eller företaget kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på 0721 80 12 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Källa:

208 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten