In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

IT-support som brinner för service till Erisma i Malmö!

Erisma Technologies Skåne

På Erisma kommer du varje morgon att välkomnas av ett härligt och samarbetsvilligt gäng kollegor, en kontorshund (Aston är en tvärhand hög och väldigt snäll) och ett antal fiskar. Du erbjuds ett litet, men personligt företag där du tillsammans med dina två supportkollegor har en viktig funktion för framför allt Erismas kunder och partners där det viktigaste uppdraget är att hålla en hög servicenivå, alltid med ett stort kundfokus. Erismas affärsidé går ut på att erbjuda högkvalitativa mobila lösningar som effektiviserar företag med personal på fält. Du kommer till ett företag som har som ambition att växa internationellt - visst låter det som en spännande resa att vara med på?

Arbetsuppgifter

Som IT-support på Erisma kommer ärenden in från kunder och partners via telefon och via mail för vidare hantering i vårt ärendehanteringssystem. Du kommer också att behöva rycka in då och då när någon av dina kollegor behöver hjälp. Självklart är det fokus på vår huvudprodukt Mobigo i de flesta av våra supportärenden och sådant som kan vara relaterat till programmet. Du kommer tillhöra ett litet, men härligt team där ni gärna bollar idéer tillsammans för att lösa kundens problem på bästa sätt. Dina ärenden kommer till en början vara av 1st line-karaktär men kommer succesivt bli mer tekniskt utmanande, där din nyfikenhet och ditt lärande är det som sätter gränser. Hur ska du lära dig allt nytt då? Var inte orolig, du har dina läromästare på plats, det finns massor av kunskap att ta del av. Det viktigaste är din positiva inställning, ditt driv och självklart ditt tekniska intresse!

Känner du igen dig?
  • Du ser dig som en driven, serviceminded och problemlösande person.
  • Du är tekniskt intresserad och nickar igenkännande när du ser orden 'Windows, Microsoft SQL server, Microsoft IIS och nätverk'
  • Du inbillar dig inte att 'brandvägg' är något man kan installera för att hindra... brand.
  • Du är kommunikativ och bra på att försöka sätta dig in i kundens situation
  • Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • Du längtar efter att få skryta om vilket schysst kontor du går till varje vardag.
Om Erisma

Erisma är ett litet, personligt mjukvaruföretag som ligger i centrala Malmö. Vår affärsidé går ut på att erbjuda högkvalitativa mobila lösningar som effektiviserar för företag med personal på fält. Vi har utvecklat och förfinat vår produkt Mobigo sedan 1998 och idag jobbar vi med en toppmodern plattform med den senaste tekniken. Inte för att skryta men vi är ett av de främsta företagen inom mobila lösningar. Vad är då ett arbetsordersystem? Vi berättar mer när vi ses, men kort sagt är det ett program som erbjuder ordning och reda för våra kunder och deras personal på fält som kan istället använda post-it-lappar jobba digitalt med sina telefoner och surfplattor. Supporten är en av våra viktigaste funktioner (utvecklarna skulle kanske säga att de är viktigast, men det är en annan annons) och har daglig direktkontakt med vår omvärld. Vi är mycket stolta över att vi idag har mer än 10 000 slutanvändare och antalet ökar stadigt.

Källa:

192 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten