In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Operativ inköpare till Essve Industry

Essve Produkter Aktiebolag Stockholm

ESSVE, grundat 1970, är ett av Europas ledande infästningsföretag. ESSVE är marknadsledande i Norden på fästteknik och produkter till bygg och industri. ESSVE Industry utgör en Division inom Essve Produkter AB, med ansvar för försäljning av insatsvaror samt tillhörande system, tjänster och service till den tillverkande industrin.

På uppdrag av Essve Industry söker vi nu en operativ inköpare med erfarenhet av inköp och logistik inom tillverkande industri. Tjänsten kan utgå från Stockholm eller Göteborg.

Rollen
I rollen som operativ inköpare ingår du i inköpsavdelningen med ett operativt ansvar för återköps-, avrops- och inköpsorder, inköpsplanering samt förfrågningar. Du bidrar aktivt till att service och leveranskvalitet hålls på en kontinuerligt hög nivå. Du ansvarar för att interna såväl som externa leverantörskrav uppfylls på ett sådant sätt att divisionens resultatmål uppnås och verksamheten inom inköp utvecklas i en positiv riktning. Du rapporterar till företagets inköps- och logistikchef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbeta med avrops- och leveransplaner, samt övriga uppgifter relaterade till inköp.
  • Arbeta med återköps- avrops- och inköpsorder inkluderande ytbehandling.
  • Delta i bearbetningen av förfrågningar från kund och/eller mot leverantör.
  • Verka för att förstärka och utnyttja samordningsfördelar med övriga delar inom ESSVE Industry.
  • Fakturahantering och övriga ekonomiuppgifter.
  • Hålla parametrar i ERP och andra IT-system uppdaterade.
Din bakgrund
Till denna tjänst söker vi dig med lämplig gymnasie- eller högskoleutbildning inom området. Rollen ställer krav på lång erfarenhet av logistik och inköp av insatsvaror inom tillverkande industri. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav, liksom kunskaper i MS Dynamics eller liknande ERP-system. Du bör också ha goda kunskaper i MS Office och gärna god kännedom om fästelement.

Gott affärs- och ordningssinne är viktigt för rollen. Du är en initiativrik, självständig och proaktiv problemlösare. Vidare är du stresstålig med god struktur och organisation i ditt arbete. För att bli framgångsrik i rollen bör du även ha god kommunikativ förmåga.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: www.valueone.se/aktuella-jobb. Sista ansökningsdag är 6 november 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: operativ inköpare fästelement tillverkande industri operative buyer inköpare logistik insatsvaror ERP MS Dynamics ESSVE

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten