In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Euromaint i Malmö söker teamledare konstruktion

EuroMaint Skåne

För dig med erfarenhet av elkonstruktion som vill arbeta i en arbetsledande roll finns chansen att arbeta i en framtidsbransch.

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Här får du möjlighet att i en ansvarsfull roll arbetsleda konstruktörerna som säkrar att underhållsavdelningarna får rätt tekniska lösningar. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Har du någon gång sett på formel 1? Ja, då kanske du också har imponerats av systematiken kring depåerna? Snabbheten och kunnandet är otvivelaktigt. Helt olikt är det faktiskt inte i Euromaints verkstadsdepåer, tågen kommer in och de ska med hög säkerhet servas, repareras och sedan ut i spåret igen. Nu ges du chansen att vara en del av det genom att arbeta med att arbetsleda kompetenta och självgående konstruktörer som tar fram tekniska lösningar för reparation och underhåll av spårbundna fordon. Du får en verksamhetsnära roll där du samarbetar tätt med produktionen och andra delar av verksamheten. Här får du jobba i en bransch i stark tillväxt, i ett tryggt företag med hög stabilitet och samtidigt bidra till framtiden för spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Konstruktionsavdelningen arbetar med att utveckla och konstruera om befintliga lösningar/produkter samt specialbeställningar från våra uppdragsgivare. Bredden av tekniska utmaningar för våra konstruktörer är stor och internt har vi många tekniskt kunniga personer att luta sig mot. Som arbetsledare kommer du ges frihet och ansvar att fördela arbetet för konstruktörerna.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Planera konstruktions- och designuppdrag utifrån verksamhetsbehov och resursplanera konstruktionsuppdragen.
  • Följa upp och utvärdera konstruktionsuppdrag.
  • Ansvara för internt godkännande av konstruktionsunderlag avseende kvalitet, driftsäkerhet, produktionsvänlighet och överensstämmelse med tillämpliga standarder.
  • Leda arbetet kring teknisk utredning av utgånget materiel och ta fram det tekniska underlaget till inköpsfunktionen.
  • Bidra till utveckling och förvaltning av processer, riktlinjer och rutiner inom konstruktionsområdet.
  • Utveckling och förvaltning av system kopplade till konstruktionsarbetet.
  • Ansvara för att leda, förvalta och utveckla ritningsarkiv och ritningsdistribution.
  • Ansvara för att krav enligt ISO 9001 och ISO 14001 uppfylls för konstruktionsarbetet och ritningshanteringen.
  • Ansvara för och genomföra mindre utredningar kring tekniska projekt kopplat till produktionen.
  • Vid behov vara operativ som konstruktör i egna uppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din närmsta chef är affärsenhetens tekniska chef. Du arbetsleder 5 st konstruktörer utspridda i Malmö, Örebro och Luleå med kompetens inom mekanik och elektronik. Vår tekniska avdelning består av totalt 11 personer där andra i teamet arbetar som materialtekniker och systemtekniker. Resor inom Sverige, främst till våra andra kontor, ingår i tjänsten. Antalet övernattningar per år uppgår till ca 10.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som elkonstruktör. Har du erfarenhet av att leda andra i exempelvis projekt ses det som meriterande. Även erfarenhet som mekanikkonstruktör samt en fordonsteknisk bakgrund ses som meriterande. Då du kommer att arbeta produktionsnära ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta nära produktionen. I grunden har du en eftergymnasial utbildning inom elektronik, erfarenhet bedöms som likvärdigt. Du har erfarenhet av att arbeta i något Cad-system (vi använder AutoCad). Då dokumentation sker på svenska söker vi dig med goda kunskaper i svenska samt även viss förståelse i engelska (då delar av dokumentationen är på engelska).

Vi söker dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ansvar. Som har en förmåga att leda andra och en förmåga till att strukturera upp processer. Då rollen innebär många kontaktytor söker vi dig som trivs bra en koordinerande roll där din kommunikativa förmåga kommer till sin rätt.

Du trivs i en trygg och stabil miljö där vi arbetar med att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner. Ett arbetsklimat som är öppet och samarbetsinriktat är något du trivs i. Att arbeta med frihet under ansvar passar ditt självständiga och ansvarstagande sätt bra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Källa:

259 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten