In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Trainee: Framtidens chefer & ledare till EuroMaint

Euromaint rail Stockholm

Trainee-tjänst: Till växande Euromaint, med placering i Stockholm, söker vi framtidens ledare och chefer.

Har du några års arbetslivserfarenhet och är utbildad ingenjör? Lockas du av en spännande roll som trainee i en platt och kundnära organisation i ett företag med kraftig tillväxt? Då kanske du är en av Euromaints framtida ledare eller chefer?

Till Euromaints karriärsprogram / traineeprogram söker vi nu dig som vill få en unik möjlighet att under ett års tid arbeta i spännande projekt och olika roller som trainee samt bygga ett stort nätverk inom företaget. Under programmet får du lära känna företagets olika funktioner och strukturer samtidigt som du får följa en dedikerad mentor som sitter i företagets ledningsgrupp. Låter det spännande? Nu söker vi dig som vill utvecklas som trainee hos oss på Euromaint!

Välkommen med din ansökan till vårt traineeprogram idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som trainee erbjuder vi dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. Under ett års tid får du en unik möjlighet att bygga ett nätverk och lära känna Euromaint och företagets organisation via vårt traineeprogram.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Följa en erfaren och dedikerad mentor som sitter i företagets ledning.
  • Projektarbete inom exempelvis inköp, miljö, säkerhet eller produktionsteknik.
  • Kontinuerliga uppföljning för att säkerställa din personliga utveckling.
  • Kontaktperson hos TNG för en löpande dialog och coachning.
  • Efter ett års tid kommer du erbjudas en intressant roll med målsättning att bli en av Euromaints framtida ledare eller chefer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som framtida ledare hos på Euromaint ser vi dig som vill ta både ett affärs- och ledaransvar.

Då vi finns på ett flertal orter i landet förekommer resande och eventuell placering på annan ort under en begränsad tid. Givetvis ordnar vi med boende om arbetet sker på annan ort än din bostadsort.

Efter programmet finns möjligheten att ta en ledande roll i någon av våra verksamheter ute i landet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial ingenjörsexamen eller motsvarande samt har ett antal års arbetslivserfarenhet efter studierna. Självklart har du ett stort tekniskt intresse med siktet inställt på en fortsatt karriär inom Euromaint. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har en god IT-vana.

Som person trivs du med att ta en ledande roll och är duktig på att samordna och motivera. Du är betraktande och hänsynsfull samt förstår och analyserar komplexa problem och frågor snabbt. Vidare fokuserar du på resultatet, är systematisk, agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är öppen för förändring samt är självständig och idérik.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt.

Källa:

119 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten