In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Erfaren IT-support med bred teknisk erfarenhet av IT-miljöer

Everyday Consulting AB Göteborg

Tycker du om att arbeta in-house och brinner för att hjälpa både interna kollegor som externa kunder med kompetent support inom flera olika typer av IT-miljöer? Trivs du i ett expansivt och snabbföränderligt bolag? Sök då tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter:
I din roll kommer du arbeta med alla typer av supportavlastning, från 1st line support till 3rd line support. Du kommer främst bistå den internt anställda Tekniska IT-konsulten med deras frågor kring kundernas IT-miljöer, både gällande mjuk- & hårdvara. Det förekommer även uppsättning av IT-infrastruktur internt men ibland även för externa kunder.

Din profil:
För att lyckas i rollen krävs det att du har gedigen erfarenhet inom området, starkt intresse för arbetsuppgifterna och kan arbeta självgående. Du behöver även trivas att arbeta in-house och har ett stort intresse av att hjälpa både interna kollegor som externa kunder med förstklassig support inom flera olika typer av IT-miljöer.

Skallkrav:
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att ha jobbat i olika typer av IT-miljöer
  • Erfarenhet av Microsoft server, Linux, Office365 och Microsoft Azure
  • Svenska i tal & skrift

Vår kunds erbjudande:
  • Arbeta med mycket drivna och kompetenta kollegor inom området.
  • Tillhöra ett företag som har en familjär stämning, högt i tak och som trivs att umgås med varandra (Exempelvis under en prestigefull pingismatch).
  • En chans att vara med och påverka och implementera nya rutiner och processer.
  • Arbeta med en mycket uppskattad kundanpassade IT-miljölösning.
Om företaget:
Vår kund är ett IT-företag som har sitt huvudkontor i Göteborg men som även har kontor i Stockholm, Jönköping, Helsingborg och Skövde. De levererar kompletta lösningar till företag och organisationer inom IT. Alla deras kundanpassade lösningar är skapade för säkerhet, stabilitet och tillgänglighet.
De effektiviserar sina kunders IT-, print- och telefonilösningar där alla områden är en vital del i ett företag. Att samarbeta med vår kund kännetecknas av ett stort engagemang, kommunikation, utveckling och god kundupplevelse kombinerat med hög servicenivå och tydlig kundnytta. De värderar alltid långa kundrelationer, partnerskap och att de alltid ska vara bättre än deras senaste framgång. De strävar alltid efter att uppnå succé igen, igen och igen både med sina kunder och medarbetare.

Om oss:
Everyday Consulting är ett nytänkande rekryterings- & bemanningsföretag som är verksamma inom tjänstemannasektorn.

"För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter.
Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare"

Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Villkor
Startdatum: Augusti/september enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid, 100%

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos kund.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!

Källa:

83 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten