In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Parkeringskoordinator till Fabege

Fabege Stockholm

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor och är en av de större fastighetsägarna i Stockholm. Vi söker nu en serviceinriktad Parkeringskoordinator som tillsammans med oss vill skapa goda och hållbara arbetsmiljöer för våra hyresgäster.

Din roll
Som Parkeringskoordinator blir du en viktig del i vår förvaltningsorganisation och i dialogen med våra hyresgäster. Rollen är bred och omfattar många olika arbetsuppgifter där du arbetar över avdelningsgränserna. Du arbetar nära kollegorna inom Affärsområde Parkering, men även våra Fastighetschefer och Förvaltningsassistenter samt har en tät dialog med våra hyresgäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hyresadministration och avtalshantering
  • Ansvara för hyresfordringar
  • Leverantörsreskontra i Palette
  • Information till hyresgäster
  • Ansvara för rutin kring inflytt/utflytt av hyresgäster
  • Allmän administration gällande parkeringsfrågor
  • Hyresgästkontakt vid större event
  • Kontakt med befintliga leverantörer och entreprenörer
  • Bistå förvaltning med ekonomisk uppföljning och prognoser för parkering
Du välkomnas till vårt huvudkontor i Arenastaden och rapporterar till Chef Affärsområde Parkering.

Kvalifikationer
Vi ser att du har gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller liknande och tidigare erfarenhet av att arbeta med service och administration. Har du arbetat med parkering och hyresadministration inom fastighetsbranschen är det mycket meriterande. Har du dessutom arbetat med fakturering- och avtalssystem såsom FastNet/PM och Palette är det meriterande, men inte ett krav. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Som person är du positiv, framåt och serviceinriktad och trivs i en roll med mycket kundkontakt och parallella arbetsuppgifter. Du har en hög strukturell förmåga, är initiativtagande och värdesätter en professionell kommunikation med såväl hyresgäster som kollegor. Prestigelöshet, flexibilitet och relationsskapande är andra egenskaper som vi tror karaktäriserar dig.

Varför Fabege?
För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur.

Fabeges personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK. SPEAK är den värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Din ansökan
Vill du arbeta på en modern fastighetsägare och bidra till att skapa Stockholms nöjdaste hyresgäster? Kul! Ansök redan idag, dock senast den 6 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Johnny Pettersson Springer på 076-107 11 00 eller Hanna Westergren på HR-avdelningen på 072-247 66 36 om du har frågor gällande rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten