In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Matintresserad säljare med ansvar för Skåne

Findus Sverige Ab Skåne

Inspiratör med stort matintresse till rollen som distriktssäljare på Findus Sverige AB!

Har du ett brinnande intresse för mat och förmågan att inspirera människor? Har du en bakgrund som krögare, kock eller ifrån storkök och tycker helt enkelt att mat är bland det roligaste som finns, ja då kanske du är helt rätt för rollen som distriktsansvarig säljare till Findus foodservice? Findus gör livet lite bättre med god och bra mat, resultatet av en brinnande passion för livets goda.

Delar du vår nyfikenhet, passion för mat och vilja att utvecklas framåt, varje dag?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett företag med stor passion för mat, där värderingar som öppenhet, ärlighet och viljan att utvecklas och förändra är något som vi delar. Hos oss du får du möjlighet att ta ägarskap över ditt distrikt vara med och utveckla verksamheten. Vi älskar våra varumärken och hoppas du är lika intresserad av mat, att inspirera och komma med nya måltidslösningar. Vi ser nyfiket på framtiden och möjligheterna att utvecklas med oss är stora.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta med att bygga relationer och inspirera till nya matupplevelser inom Foodservice. Som säljare arbetar du självständigt med att driva ditt distrikt, framförallt med att hitta nya affärsmöjligheter, men också med att utveckla relationen till befintliga kunder.

I rollen som distriktsansvarig säljare kommer du att:
  • Bearbeta både nya och befintliga kunder inom såväl den offentliga som den kommersiella sidan.
  • Ansvara för kundrelationer, försäljning och strategi inom ditt distrikt i Skåne
  • Genomföra kundbesök, dema produkter och vara konsultativ till dina kunders matframgångar
  • Medverka på mässor och andra kundorienterade tillställningar i ditt distrikt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som säljare utgår du från hemmet med att driva ditt distrikt Skåne (gärna från södra/västra
Skåne). Givetvis är du även del av ett team med ett öppet klimat, där vi delar erfarenheter och kompletterar varandra.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av sälj eller relationsbyggande arbete och trivs i ett högt tempo. Du har ett stort matintresse och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med mat och är van att inspirera till nya matupplevelser. Som person tror vi att du är positiv, vågar utmana kunden att tänka nytt, men är också inlyssnande och tillmötesgående och lösningsorienterad. Vidare är du van att driva affären, arbeta självständigt och i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnaiseutbildning, körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

246 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten