In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Grundlärare åk 1-6 till Grytgöls skola

Finspångs Kommun Östergötlands län

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Grytgöls skola är en F-6 skola med ca 50 elever. På skolan bedrivs idag utvecklingsarbete inom arbetssätt och lärarroll, trygghet och trivsel och delaktighet. Under kommande läsår planerar vi också att utveckla arbetet med digitala verktyg.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en grundlärare för undervisning i åk 3-6. Du kommer att ha ansvar för pedagogisk planering och genomförande. Du kommer att arbeta som klasslärare och ingå i ett arbetslag för medarbetare som undervisar i årskurs F-6. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad grundlärare 1-6.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:
I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. 

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-14. Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2017-04-13
Arbetsgivarens referensnummer: GRY201701

Upplysningar lämnas av:

Michelle Svensson
Rektor
Mobiltelefon: 070-2541082

Källa:

696 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten