In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Speciallärare eller motsvarande till gymnasiet Nya Bergska

Finspångs Kommun Östergötlands län

Vill du arbeta i en lugn och trygg verksamhet där du får vara med och utveckla en redan bra verksamhet med hög måluppfyllelse? Sök då till Nya Bergska i det häftiga huset Bildningen!

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:
Undervisning av elever i behov av särskilt stöd, särskilt i matematik.
Deltagande i verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer:
Ämnesbehörigheter och lärarlegitimation.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag. 

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattats!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2017-04-02
Arbetsgivarens referensnummer: NBÖ1704

Upplysningar lämnas av:

Ola Stenliden
Rektor
Telefon: 0122-855 32

Facklig(a) företrädare
Ann-Kristin Lindgren
LR
Mobiltelefon: 070-221 6380

Källa:

785 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten