In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Löneansvarig till Fitness24Seven i Lund

Fitness24Seven Skåne

Förändra, optimera, effektivisera - är det ord som lockar dig? Läs mer nedan!

Fitness24Seven fortsätter att växa och vi söker nu ytterligare en nyckelperson till deras huvudkontor i Lund!
Rollen som Löneansvarig är en ny tjänst och personen vi söker kommer att leda arbetet och säkerställandet att löneprocesserna utvecklas och optimeras samt att koncernen följer en enhetlig standard.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en unik möjlighet att få sätta din egen prägel på hur löneprocesserna och de stödjande systemen ska utvecklas redan från början. Företagets utvecklingstakt gör att processerna måste ses över och man satsar nu på en person som ska vara övergripande ansvarig för utvecklingen av lönefunktionen. På Fitness24Sevens centralt placerade huvudkontor i Lund så får du vara en del av en verksamhet med högt tempo omgiven av kollegor med energi och driv där din expertis kommer att vara högt uppskattad.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Operativ i alla delar av processen som innefattar lön
  • Driva och leda förändringsarbetet inom området
  • Sammanställande av nyckeltal, statistik och KPIer
  • Huvudansvarig mot externa samarbetspartners och systemleverantörer
  • Säkerställa att processerna uppfyller gällande lagar och standarder
  • Säkerställa gott samarbete genom kontinuerlig kontakt med andra avdelningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Löneansvarig tillhör du koncernekonomiavdelningen och du har 11 kollegor verksamma inom redovisning, controlling och löneadministration. I rollen har du många interna kontaktytor, så som kollegor ute i driften, kontorspersonal och HR-funktionen. Externa kontakter förekommer också, så som med systemleverantörer och andra partners. Rollen innebär i nuläget inget personal- eller teamansvar. Du rapporterar till CFO.

VEM ÄR DU?

Du har:
  • Erfarenhet av löneadministration, gärna i roll som innefattat helhetsansvar
  • Goda Excel-kunskaper
  • Relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Som person är du positiv, öppen och lösningsorienterad. Du är strukturerad och har en god förmåga att se helheten och kommer med förslag för att utveckla och driva verksamheten framåt. Vidare är du kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt och nyanserat sätt. God intressenthantering är viktigt för dig. Du är lyhörd och har en vana att leda förändring framåt ett strukturerat sätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Källa:

225 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten