In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

FMV söker kundmottagare till Göteborg

Fmv Göteborg

Är du utbildad inom teknik och produktion? Har du även erfarenhet av arbete inom kundmottagning? Då kan du vara den kundmottagare vi söker till Göteborg!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här på FMV får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Som kundmottagare tillhör du Markverkstad väst som är en enhet inom FSV Markverkstad med cirka 55 medarbetare. Vi bedriver underhållsproduktion i Halmstad och Göteborg.

Ditt arbete som kundmottagare
Som kundmottagare kommer du att arbeta i en kundmottagning vid lokal driftstyrning (LDS) med att ta emot kunder och administrera deras underhållsbehov till beställningar. Du kommer att vara delaktig i arbetet med planering, beredning och återrapportering av underhållsproduktion mot FMV verkstad och civila underleverantörer. Löpande kontakter med kunder och ägare av materiel ingår.

I din roll stödjer du kunder med enklare felsökning och avhjälpande underhåll främst avseende fordons- materiel samt biträder vid frågor och utredningar avseende teknisk tjänst. Vidare tar du emot och lämnar ut materiel till kund. Du medverkar även i LDS-funktionens arbete med underhållsplanering och prioriteringar samt svarar för att boka tider vid verkstad och besiktning.

Som kundmottagare ska du vara beredd att utföra övriga arbeten inom LDS-funktionens ansvarsområde och skall medverka till att Markverkstaden klarar resultatkraven för verksamheten genom hög beläggning och hög effektivitet inom verkstaden.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning, gärna inriktad mot produktion/teknik alternativt genomförd utbildning till teknisk officer eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi tror att du idag jobbar eller har jobbat som kundmottagare inom fordonsbranschen eller arbetat som fordonsmekaniker/reservdelsman tidigare. Du kan utrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift samt innehar goda datakunskaper med kunskaper i MS Officepaketet. Du kommer i detta jobb att ha nytta av kunskaper i/erfarenhet av systemen PRIO/SAP/LIFT. Körkort B är ett krav, önskvärt om du har C och CE.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående samt har förmåga att skapa goda kontakter. Du brinner för service och tycker om att samarbeta med andra. Vi söker dig som har en god ekonomisk medvetenhet och är tydlig i din kommunikation både internt och ut mot kund.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Johan Cortelius - OFR-S, Bengt Blom- SACO, Magnus Hemberg- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lennart Wigner alternativt Dan Axelsson på 08-782 40 00.

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 2018-06-11.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se

Källa:

365 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten