In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

FMV söker Sektionschef till Telemetrisektionen T&E Vidsel Tekniska Enhet

Fmv Norrbotten

Har du kunskap om och erfarenhet av personalledning? Har du erfarenhet av Telemetri och FTS system? Är du prestationsorienterad samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Denna tjänst hör till FMVs verksamhetsområde Test och Evaluering (T&E). Verksamheten omfattar en leverantörsoberoende validering och verifiering (VoV) av de produkter FMV levererar till Försvarsmakten samt tester och provning av produkter och tjänster som levereras till externa kunder i Sverige och internationellt. VoV inom FMV fokuseras på att objektet uppfyller gällande lagar, är säkert att hantera och har efterfrågad materiell förmåga. Verksamheten genomförs vid provplatser lokaliserade i Linköping, Vidsel, Karlsborg, Skövde, Karlskrona och Enköping.

Du kommer att arbeta inom den Tekniska Enheten (T&E Vidsel TE) på provplatsen i Vidsel. Enhetens huvudsakliga uppgifter är att säkerställa drift och utveckling av provplatsens provsystem. Du kommer att vara Sektionschef över sektionen Telemetri och FTS system vars verksamhetsmål är att operera, underhålla och utveckla provsystem inom telemetri(TM), Flygtermineringssystem (FTS) samt marksystem till provplatsens målrobotsystem.

Ditt arbete som Sektionschef
Som Sektionschef på T&E Vidsel Telemetrisektion har du verksamhets- och personalansvar. Du kommer att leda, planera och utveckla arbetet inom sektionen och är dina medarbetares viktigaste kommunikationskanal. Du ingår i den ordinarie provverksamheten och har produktionsrelaterade arbetsuppgifter till stor del varav det mesta sker i provområdet. Övriga arbetsuppgifter innebär exempelvis att ansvara för sektionens ekonomiska planering, budget och uppföljning för att säkerställa en tillförlitlig redovisning och rapportering.

Du har produktionsansvar inom sektionen och ska säkerställa att teknik och arbetsmetoder utvecklas. Du har även ansvar för att medarbetarna kompetensutvecklas i linje med FMV:s behov. Som chef företräder du myndigheten enligt FMV vision, mål och värdegrund och säkerställer att sektionen följer författningskrav, regeringsbeslut, myndighetsföreskrifter och FMV regelverk.

Tjänsten kommer att vara placerad i Vidsel. Resor ingår som en del av arbetet, främst inom Sverige.

Våra förväntningar på dig
Du har en relevant teknisk utbildning (Civil-, högskoleingenjör, ingenjör) alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vi ställer krav på att du har erfarenhet av arbetsledning och/eller projektledning och har du erfarenhet av elektronik, teleteknik eller radioteknik är det meriterande. Kunskap om FMVs och Försvarsmaktens verksamhet är önskvärt och likaså kunskap inom verksamhetsområdet.

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet för att tillsammans med gruppen nå uppsatta mål. Vidare har du en kulturell medvetenhet, värdesätter olikheter och har förmåga att ta med dessa olikheter i beräkningen när beslut fattas och handlingssätt väljs.

Du fokuserar även på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv och är bra på att strukturera ditt angreppssätt och driva dina processer vidare. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som chef på FMV ansvarar du för att utveckla och utöva ett gott ledarskap enligt FMV:s ledarskapsprinciper; Föregå med gott exempel, Förtroende, Öppenhet och Resultat.

Du måste vara svensk medborgare. Körkort B är ett krav.

Test med hjälp av extern leverantör kommer att genomföras.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Helena Karlsson - SACO, Anders Granström - Försvarsförbundet, Jan Lundberg - SEKO. Alla nås på telefon 0929-370 00 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Lars-Göran Rosenberg på telefon 072-204 77 67.

Sista ansökningsdag 2018-08-19

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Källa:

289 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten