In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Aggregatmekaniker Ronneby

Försvarsmakten Blekinge

Är du allmänt teknikintresserad och tycker om att jobba varierat? Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Vi utför service och reparationer främst av Försvarsmaktens fordon och materiel men utför även arbeten åt statliga myndigheter och verk.

Markverkstadsenheten är en kompetensorganisation som tillhandahåller teknisk tjänst samt utformar och tillhandahåller försvarslogistik som en del av svenska försvaret. Markverkstad Ronneby är en sektion i avdelningen Markverkstad Syd med verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Gotland, avdelningen tillhör Markverkstadsenheten med verksamhet på 23 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter
Förebyggande och avhjälpande underhåll, reparation samt modifiering av Flygvapnets basmateriel samt tillhörande kringutrustning. Förekommande materiel är t.ex. startvagn, kraftvagnar, elverk av olika storlekar, containers, räddningsbilar och därtill förekommande kringutrustning men även andra förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem.

Arbetet skall kunna genomföras i verkstad och i fält och kommer att ske både i Ronneby och Karlskrona men med placering Ronneby.

Arbetet kan också bestå av reparation på lätta och tunga hjulfordon, fälthållningsmaskiner, släpvagnar, mm.

Andra förekommande arbetsuppgifter är felsökning på fordonselektronik, hydraulsystem och felsökning via diagnosutrustning.

Kvalifikationer
  • Gymnasieskolans Elprogram med inriktning mot El-tele eller två/treårig fordonsteknisk utbildning eller annan likvärdig utbildning så som utbildning mot hydraulik och diesel/bensinmotorer eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig
  • Körkort lägst klass B
Meriterande kvalifikationer
  • Erfarenhet av fordons el och /eller hydraulik
  • Allmän elbehörighet och kyla
  • Kunskap inom hydraulik och förbränningsmotorer
  • Körkortsbehörighet C önskvärt
  • God Datorvana
Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som person är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Övrigt
Detta är en civil tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Tillträde snarast enl. ök.
Befattning är placerad på Markverkstad Ronneby.

Förfrågningar om befattningen kan göras till Sektionschef Mv Syd, Ronneby

Peter Goos, nås via FM växel, 035-266 20 00, peter.goos@mil.se

Fackliga representanter Tel: 035-266 20 00

SACO: Nermina Dzanic

OFR-S: Roland Kramer

SEKO: Gerard Woll

OFR-O: Anders Norén

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-02. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

196 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten