In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Besiktningstekniker stridsvagn & stridsfordon till Försvarsmaktens Tekniska Skola (FMTS), Revingehed

Försvarsmakten Skåne

Besiktning är en enhet inom Försvarsmaktens Tekniska Skola, som utför besiktningar på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Besiktning levererar tjänster enligt kundkrav. Besiktningsenheten har ca 80 medarbetare och bedriver verksamhet i hela landet.

Arbetsuppgiftger:
Som besiktningstekniker får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter som bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Arbetet består huvudsakligen av att utföra kontrollbesiktning med statusundersökning (Grundtillsyn), på Försvarsmaktens fordon. Andra vanligt förekommande uppgifter är felsökning och beredning av inkomna reparationsobjekt, genomförande av sektionens verksamhet och arbeta mot avdelningens uppsatta mål. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och vi ger dig både ett eget ansvar och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer:
  • Två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig
  • Några års arbetslivserfarenhet företrädesvis som fordonsmekaniker eller besiktningstekniker
  • Kunskaper i MS-Officepaketet företrädesvis Excel och Word.
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Försvarsmaktens mekanikerutbildning eller om du på annat sätt förvärvat kunskap om Försvarsmaktens fordon
  • Kunskap och erfarenhet av arbete av tunga fordon företrädesvis stridsvagn och stridsfordon
  • Bilprovningens grundutbildning för Besiktningstekniker med tilläggsutbildning tunga fordon
  • Kunskap och erfarenhet av arbete i stödsystem som t.ex. SAP är det en fördel
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett allmänt intresse för fordon. Som person är du noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tar egna initiativ. Du är serviceinriktad och prestigelös med god social förmåga. Att samarbeta är naturligt för dig. Du är flexibel till ditt sätt och klarar av att jobba i en föränderlig miljö. Då arbetsflödet varierar så är det viktigt att du kan hantera flera olika projekt samtidigt.

Övrigt:
Civil befattning.
Tillsvidareanställning, heltid. Sex månaders provanställning tillämpas.
Tillträde snarast enligt ök.
Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.
Arbetsort: Revingehed

Upplysning om tjänsten kan lämnas av:
Avdelningschef Besiktning Syd Joachim Rapp, 073-303 26 40

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta:
HR-Specialist, Marie Svensson, 072-387 86 21

Fackliga representanter:
SACO: Nermina Dzanic
OFR-S: Roland Kramer
SEKO: Håkan Engblom
OFR-O: Anders Norén
Samtliga nås via växeln, tfn 035-266 20 00

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

154 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten