In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Förrådspersonal

Försvarsmakten Skåne

Vill du ha ett spännande arbete? Vill du vara med och utveckla och påverka en organisation som arbetar både i fredsorganisation och i krigsorganisation?

Vi söker nämligen nya kollegor på befattningen som Förrådsman/kvinna till Insatsorganisationsektionen (IO) vid Försörjningsavdelning (FörsA) Revingehed och hoppas på att du vill söka till oss.

FörsA övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av materiel till verksamhet inom Försvarsmakten.
Vår IO-sektion arbetar i huvudsak med materielförsörjning till två insatsbataljoner och fyra hemvärnsbataljoner. Det innebär bland annat hantering av materiel till och från våra förråd och verkstäder i samband med underhållsåtgärder, allt från motorsågar och elverk till bilar och stridsvagnar. Det handlar också om att försörja förbanden med allt från förläggningsmateriel, tält mm, till verktygs och reservdelssatser, specifik personlig materiel och gruppmateriel.
Det innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP-miljö vilket medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.
Resor i tjänsten förekommer med kortare eller längre tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.
För att förutsättningarna ska bli så bra som möjligt kommer du från logistikmiljö, gärna från lager/lagerhållning eller reservdelsförsörjning, såväl civilt eller som K/T soldat, och har ett C-körkort. Har du dessutom truckkort och ADR behörigheter är detta meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt.

Eftersom både befattningarna och uppgifterna är knutna till en krigsorganisation så kommer du även att få utbildning och övning för att verka i den. Detta betyder bland annat att du kommer att få utbildning i vad som förväntas av dig vid en höjd beredskap. Det ingår även internationell arbetsskyldighet i Försvarsmaktens anställningsförhållanden.

Kvalifikationer
 • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt.
 • Tidigare logistikerfarenhet inom lager/lagerhållning eller reservdelsförsörjning.
 • Goda datakunskaper.
 • Körkortsbehörigheter *B, *BC.
 • För att klara av bland annat tunga lyft som ingår i arbetet krävs god fysik.
Meriterande
 • Genomförd värnplikt, GMU, GUF eller annan militär utbildning.
 • Tjänstgjort som K/T soldat i logistikfunktion.
 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocess.
 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO.
 • Goda datakunskaper i SAP-miljö.
 • Ammunitionsutbildning
 • Drivmedelsutbildning
 • ADR behörigheter
 • Truckkort
 • Körkortsbehörigheter * BE CE.
Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.
Arbete på annan ort kan förekomma samt arbete för Försvarsmakten utomlands.
Tunga lyft och arbete utomhus vid alla årstider kan förekomma.
Civil befattning, tillsvidareanställning, som inleds med förbehållen sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan.
Arbetsort: Revingehed

Kontakt
Upplysningar om tjänsten lämnas av Avdelningschef, Rickard Almroth 046-368000.

Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av HR-Generalist, Viktoria Nordström 0455-851 21.

Fackliga företrädare
OFR/O Johan Sjökvist
OFR/S Senadin Sella
SACO Johan Kulllman
SEKO Ann-Britt Paradis
Samtliga nås via växeln 046-368 000

För anställning vid Försvarsmakten krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs före anställning. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, att delta i utbildning och övningar samt internationell arbetsskyldighet.

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-06.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regemente främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

119 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten