In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Handläggare logistik

Försvarsmakten Östergötland

Försvarsmakten söker en ny medarbetare till Telekommunikations- och IT-systemförbandet (FMTIS), vid avdelningen i Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Logistikhandläggaren är ansvarig för att planera och samordna logistikstödet på avdelningen, är ansvarig för avdelningens lager, är sammanhållande vid inventering, är ansvarig för redovisning och uppföljning av avdelningens materiel, är sammanhållande för utredningar och åtgärder i samband med avvikelser och förbättringsförslag. Logistikhandläggaren är direkt underställd avdelningschefen. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp som ledningsstöd och funktionsansvarig för logistik och är en avdelningsresurs. Andra uppgifter förekommer exempelvis vid övning och utbildning. Tjänsten är under utveckling vilket innebär att den kan komma att förändras över tid.

Om verksamheten

Avdelningen i Linköping är en underavdelning till genomförandeenhet syd som är en av fem enheter som utför underhåll av Försvarsmaktens ledningssystem inom IT- och teleområdet. På avdelningen arbetar vi med underhåll av Försvarsmaktens telenät, radio-, sensor-, bevaknings- och fältsystem samt med installation, drift och underhåll av en mängd olika IT-system.

Kvalifikationer
  • Godkänd gymnasial utbildning eller erfarenheter som av arbetsgivaren bedöms likvärdig
  • B-körkort
  • God datorvana och erfarenhet av arbete i MS Office
Personliga egenskaper

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har social kompetens, är tydlig, konkret och trygg i dig själv. Du ska ha lätt för att ta kontakt med andra och kunna uttrycka dig väl. Du tar gärna ett stort eget ansvar, är initiativrik och kan självständigt driva olika processer framåt. Du behöver vara strukturerad, ordningsam, ha problemlösnings- och samarbetsförmåga och en positiv inställning till utveckling. Du ska vara villig att hjälpa till med arbetsuppgifter utanför ditt eget arbetsområde om och när det behövs.

Meriterande kunskaper
  • Arbetslivserfarenhet från logistik- och lageradministration
  • Relevant utbildning inom logistik alternativt närliggande områden
  • Erfarenhet av arbete i SAP
  • Erfarenhet av arbete i Försvarsmaktens system PRIO, LIFT och UEF
Tillträde m.m.

Enligt överenskommelse, tillsvidareanställning med fast månadslön

Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, då fysiska tester enligt FM-fys kommer genomföras.

Välkommen med din ansökning tillsammans med ett löneanspråk senast: 2020-08-23. Urvalet påbörjas efter annonsens utgångsdatum.

Vill du veta mer om befattningen hänvisar vi frågor till vår funktionsbrevlåda FMTIS-GA-LINKÖPING@mil.se.

För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta lokal HR generalist, Hanna Ottosson, nås via FM-växel: 0505-45 10 00 (0700-16:30).

Fackliga företrädare:
SACO Pär-Erik Lohman 0589-408 33

SEKO Matz Felix 0381-18388

OFR/S Martin Sparr 0735312234

OFR/O Håkan Larsson 019-393085

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

83 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten