In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Handläggare teknisk tjänst

Försvarsmakten Blekinge

Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete bland ett av Försvarsmaktens mest utvecklande miljöer?
Vi söker nu en Handläggare teknisk tjänst till Logistikenheten (LogE) och Teknikavdelningen vid Marinbasen (MarinB) och hoppas självklart att du vill söka till oss.

Arbetsuppgifter och enheten
Logistikenheten planerar, bereder, genomför och följer upp all Materielförsörjning och Teknisktjänst för samtliga förband inom Garnisonen.
Enheten består av Logistikberedning, Försörjningsavdelningen och Teknikavdelningen.

Som handläggare teknisk tjänst kommer Du att arbeta tillsammans kundmottagarna med att ta emot kunder och administrera deras underhållsbehov till beställingar både internt men även externt.

Självklart kommer du vara delaktig i arbetet med planering, beredning och återrapportering av underhållsproduktion mot verkstad och civila leverantörer.
Det blir din uppgift att planera in arbeten efter de prioriteringar/styrningar som finns i samverkan tillsammans med våra kunder.

Handläggaren teknisk tjänst sköter även det förebyggande underhållet och mindre reparationer av Garnisonens optronik- och optik-materiel, administrerar våra handburna RAKEL-enheter, genomför felsökning och mindre reparationer av våra fordon och ansvarar för Garnisonens Vård- och Spolhall.

Arbetet kan medföra resor i tjänsten och då såväl inrikes som utrikes.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning
  • Utöver ovannämnda krav tar vi för givet att du kommunicerar på god nivå i tal som skrift, både i Svenska och Engelska.
  • Du innehar körkort *B*
  • Goda datorkunskaper då vårt systemstöd drivs i SAP-miljö.
  • Förmåga att bygga goda och långsiktiga relationer genom bl.a. samverkan.
Meriterande
  • Tidigare erfarenheter från Försvarsmaktens verksamhetsmiljö, förnödenhetsförsörjning och materielprocesser.
  • Tidigare erfarenheter av systemen SAP, LIFT L och LIFT LX.
Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, förmågan att arbeta självständigt som i samarbete med andra. Din flexibilitet och din ambition att entusiasmera din omgivning, att nå verksamhetens uppsatta mål och bidra till ett starkare försvar. Din inställning och tidigare erfarenhet till att bygga goda och långsiktiga relationer genom bl.a. samverkan, är mycket viktigt för oss, varför vi satt detta som kravsättande för befattning. Du behöver en god administrativ förmåga och ett ordningssinne.

Övrigt
Tillträde snarast eller enligt ök.
Tillsvidareanställning.
I tjänsten förekommer både resor och övningsverksamhet.
Arbetsort: Karlskrona.
Befattningen är civil.

Upplysningar om befattningen lämnas av:
Sektionschef Jan Bertilsson, tfn 070-555 83 72.

Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av:
HR Viktoria Nordström, tfn 0455-851 21.

Fackliga företrädare
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17
SEKO, Jan-Anders Nilsson, tel. 0457-47 16 18, 070-815 22 56
SACO, Lisbeth Landin, tel. 0455-851 15, 073-182 80 47
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

Välkommen med din ansökan senast den 2019-05-17. Bifoga ditt Cv tillsammans med ett ansökningsbrev. I ditt brev vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

117 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten