In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Handläggare till Försvarsmaktens frivilligavdelning

Försvarsmakten Stockholm

Som handläggare på Försvarsmaktens frivilligavdelning kommer du att fungera som en länk mellan Försvarsmakten och de frivilliga försvarsorganisationerna med ett stort ansvar kring frågor som anslag, uppdrag och återredovisning.
Det finns 18 frivilliga försvarsorganisationer som spänner över ett brett spektrum av ämnesområden. Därför kommer den dialog som du som handläggare kontinuerligt kommer att föra bli varierande och utmanande. Ditt arbete kommer att vara essentiellt för det samarbete som finns mellan Försvarsmakten och de frivilliga försvarsorganisationerna, ett samarbeta som är mycket viktigt för Försvarsmaktens förmåga att utbilda och tillsätta specialistbefattningar inom samtliga delar av Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Handlägga och samordna Försvarsmaktens underlag för planering kring den frivilliga försvarsverksamheten.
  • Utforma uppdrag som ställs till de frivilliga försvarsorganisationerna samt utarbeta planeringsanvisningar till uppdragen.
  • Medverka vid dialoger med förband avseende stöd till den frivilliga försvarsverksamheten.
  • Delta i uppföljning och framtagande av långsiktig inriktning avseende den frivilliga försvarsverksamheten
Önskvärd kompetens
  • Högskoleexamen (motsvarande) med verksamhetsledning och/eller management inriktning
  • God förmåga att framträda inför grupp
  • Erfarenheter från arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
  • Erfarenheter av frivillig försvarsverksamhet räknas som en merit
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Övrigt
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse
Arbetsort: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månader provanställning

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Förfrågningar angående befattningen kan göras till avdelningschef Stefan Hallén, tfn 08-788 8957.

Fackliga kontaktpersoner vid HKV
OFR/O HKV Arne Nilsson
OFR/S HKV Pia Almström
SACO HKV Camilla Robertsson
SEKO HKV Hans Monthan
samtliga nås på telefon 08-788 75 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-22. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt löneanspråk.

Information om Försvarsmakten och Produktionsledningen

Produktionsledningen leder Försvarsmaktens utbildningsförband, skolor och centra samt ansvarar för beredskapshållning av krigsförbanden och för beställningar till bl.a. FMV, FortV, FHS och FoI. Produktionsledningens organisation består av 13 avdelningar med totalt ca 300 befattningar. Arbetsplatsen är belägen på Gärdet i Stockholm.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

197 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten