In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Handläggare utbildning och övning OR8

Försvarsmakten Stockholm

Har du en gedigen erfarenhet av att ha arbetat med utbildning- och övningsverksamhet och sugen på att bidra med din kompetens och erfarenheter? Då finns nu en möjlighet att söka sig till Försvarsmaktens HR Centrum som söker en erfaren officer med förutsättningar att utveckla förbandets FM HR Centrums krigsförbandsutveckling avseende vår utbildningsstatus. Du ingår i HR- och Arbetsmiljöavdelningen som är organiserad i förbandets stab.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Befattningen är en nyinrättad tjänst som kommer att utveckla förbandets förmåga att fungera som krigsförband ur flera dimensioner; fred, kris och krig. Det innebär att vi måste utbildas för olika typer av scenarion där förbandets verksamhet i huvudsak ska fortgå, men kunna ställa om mot de krav som olika perspektiv ställer. Detta kräver en analys av vad personalen behöver ha för kompetens, utbildas, tränas och övas för olika scenarion. En viktig del att ta vid är FM HRC deltagande i olika övningar för att öva upp oss i olika funktioner, vilket kommer att behöva ske både med andra förband och/eller totalförsvaret, men också inom förbandet. Med utbildning- och övningskompetens kommer du att bidra och tillsammans med en annan officerbefattning bidra till FM HRC militära förmågeutveckling.

Är du intresserad av:
En ny befattning med stor möjlighet att själv påverka arbetsinnehållet och sättet att arbeta?

Stimuleras du av att ha många kontakter både internt inom förbandet som inom FM och andra myndigheter och därmed bidra till att bredda vår kunskap inom totalförvaret?

Arbeta med att utveckla arbetskollegor och skapa en utveckling av krigsförbandet FM HRC?

Din kompetens/kvalifikationer
  • Yrkesofficer med erfarenhet av kompetensutveckling av krigsförband
  • Flera års erfarenhet från tjänst i militär stab, gärna från 1 och/eller 7-funktion
  • Erfarenhet av FM övningsplanering
  • Goda kunskaper i Officepaketet och god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt är också en förutsättning för att verka i rollen
Meriterande
Då FM HRC bedriver verksamhet vid flera orter är körkort meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en skicklig relationsbyggare som inger förtroende. Du kan på ett självständigt sätt planera ditt arbete, prioritera och hantera flera saker löpande, också nya ingångsvärde som kräver en omplanering. Vidare är du ansvarsfull, noggrann, resultatorienterad och lösningsfokuserad.

Alla medarbetare inom FM HRC har ett ansvar att stå bakom vår värdegrund och att ständigt vidareutveckla en effektiv verksamhet som arbetar förebyggande och stödjer Försvarsmaktens kärnverksamhet.

Övrigt
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Arbetsort: Stockholm (Gärdet).
Tillträde snarast eller enligt ök.
Lön: individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar om befattningen lämnas av:
HR-chef Marie Andersson
HR Generalist Andreas Williamsson

Fackliga företrädare:
SACO: Camilla Robertsson
SEKO: Lise-Lotte Larsson
OFR/S: Pia Almström
OFR/O: Arne Nilsson

Samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-15. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion som har ansvar över Försvarsmaktens gemensamma förvaltning och stödverksamhet inom service, administration och HR. Vi är cirka 680 medarbetare med verksamhet i 26 orter runt om i landet.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

288 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten