In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Hr administratör söks till elfsborgsgruppen i göteborg

Försvarsmakten Göteborg

Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Försvarsmaktens unika förmåga är den väpnade striden och med den Sveriges yttersta säkerhetspolitiska instrument. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad.

Av dessa 50000 medarbetare och frivilliga anställda av Försvarsmakten tillhör 22000 Hemvärnet. Hos oss behövs du och kan göra skillnad. Hemvärnet är ständigt beredd att stödja hävdandet av Sveriges territorium, samt att stödja samhället vid större kriser.

Om tjänsten

Elfsborgsgruppen tillhör Försvarsmedicincentrum och utbildar fyra hemvärnsbataljoner i Västra Götalands län. Stödsektionen ansvarar för logistik, materiel, planering och HR administration till stöd för våra hemvärnsbataljoner och frivilligorganisationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för personalredovisning, säkerhetsprövning och ersättningar för personal med avtal och placering i Hemvärnet.
 • Delta i övningar inom ramen för Hemvärns- och frivilligorganisationernas olika verksamhetsfält.
 • Övrig administration inom Elfsborgsgruppen.
Kvalifikationer:
 • Gymnasiekompetens eller motsvarande
 • B-körkort
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • Datavana med stor kunskap av Officeprogrammet
 • Godkänd vid säkerhetsprövning
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga

Meriterande:
 • Eftergymnasialutbildning med inriktning HR/personaladministration
 • Praktisk erfarenhet av personalredovisning. Kunskap om Försvarsmaktens stödsystem SAP/ PRIO är även meriterande
 • Kunskaper om Försvarsmaktens organisation och tidigare erfarenheter som administrativ handläggare
Övrigt
 • Anställningen är en tillsvidare anställning, som inleds med sex månaders provanställning.
 • Arbetsort: Göteborg
 • Datum för tillträde enligt överenskommelse. Anställningen kommer att inledas med en utbildnings- och överlämningsperiod.
 • Civil befattning
Arbetstider och omfattning
Dag, Heltid. Vid övningar kan arbetstiden förskjutas till kvällar och helger. Arbetet medför krav på viss kortare bortavaro.

Förfrågningar om befattningen kan göras till chef Stödsektionen Elfsborgsgruppen Förvaltare Dan Nilsson via växel 031-69 20 00 alt. dan.nilsson@mil.se

Fackliga representanter, nås via växel 031-69 20 00

Anders Jonsson, SACO
Lars Landén, SEKO
Susanne Averius, Försvarsförbundet
Mikael Nilson, Officersförbundet

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-16. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

210 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten