In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

HR-administratör till Försvarsmaktens logistik

Försvarsmakten Stockholm

Vi söker nu en serviceinriktad och lösningsorienterad HR administratör/handläggare som är van att arbeta självständigt och som gillar att arbeta med administration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet som HR- administratör är varierande och innebär att samordna och utföra olika administrativa arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en HR-avdelning. Det innebär att bereda och ta fram sammanställningar, beslutsunderlag samt upprätta och fördela skrivelse i vårt ärendehanteringssystem. Du ansvarar för att hålla ihop agendor, kallelser och skriva protokoll till förbandets samverkansorgan och personalförsörjningsnämnd. Som en del i arbetet kommer du också stötta våra HR-generalister med att skriva anställningsbeslut och även bidra med andra personaladministrativa underlag. Det innebär också att vara behjälplig med bokningar och beställningar inom avdelningen.

I rollen kommer du att har många kontakter inom HR-funktionen samt med chefer och arbetstagarorganisationen inom hela förbandet. Du rapporterar till HR-chefen och ingår i FMLOGs HR-avdelning.

Kvalifikationer:
Vi vill att du har lägst gymnasieutbildning men att du också har någon typ av personalutbildning.
Du jobbar med HR- administration i dag och vill gärna lära dig nya saker inom HR-området.
Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du har också en hög datavana med stor kunskap av Officeprogrammet.

Meriterande:
Är om du dessutom har goda kunskaper i och erfarenhet av att arbete i vårt affärssystem SAP (PRIO) och ärendehanteringssystem VIDAR.
Du har också B-körkort.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är en positiv och lösningsorienterad administratör som är van att arbeta självständigt. Vi ser att du är noggrann person med högt engagemang och servicenivå. Du är en person som stimuleras av utmaningar och snabbt uppkomna situationer och arbetsuppgifter, vilket kräver en hög arbetskapacitet och en förmåga att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god förmåga att prioritera, planera och organisera ditt arbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Försvarsmaktens Logistik (FMLOG) finns i hela landet där Försvarsmakten har verksamhet. Staben och HR-avdelningen sitter i Stockholm.
Tillträde snarast enligt ök.
Befattningen är en allmän visstidsanställning i två år.
Befattningen är civil.
Placering: Stockholm.

Upplysningar om befattningen lämnas av:
HR-chef Jenny Bergström, tfn 076 - 899 08 02.

Fackliga representanter:
OFR/O, Lars Olsson,
OFR/S , Pia Almström & Eva Steen,
SACO, Bengt Rainer,
SEKO Försvar, Hans Monthan,
Samtliga nås via växeln på 08-788 75 0008-788.

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-26. Din ansökan skall innehålla CV samt en motivation kring varför du är lämplig för befattningen.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

591 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten