In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

HR-generalist till HR-direkt, vikariat

Försvarsmakten Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att ingå i supportfunktionen som HR-generalist på HR-Direkt innebär att du på ett pedagogiskt och konsultativt sätt svarar på personal- och lönerelaterade frågor via telefon och mejl. Du kommer främst att vara ett stöd för chefer och lokal HR i Försvarsmakten men du kommer även att besvara frågor från medarbetare. Telefon, dator och systemet PRIO är dina främsta arbetsverktyg. Du kommer arbeta i ett öppet kontorslandskap i nära samarbete med dina kollegor på HR Direkt och andra specialistfunktioner inom HR Centrum.

För att trivas och lyckas i din tjänst använder du din egen kunskap inom HR-området, erfarenhet från kundservice och/eller verksamhetskännedom från tidigare anställning i Försvarsmakten, såväl som fastställda policys, riktlinjer, lagar och avtal samt information via stödsystemen för att hantera de dagliga uppgifterna. Som HR-generalist hos oss ansvarar du också för att utveckla din kompetens och fortsätta att växa i din roll samt att bidra till verksamhetsutvecklingen.

Personliga egenskaper
För att trivas i tjänsten kombinerar du HR med kundservice och strävar efter att fortsätta utvecklas inom båda delarna i en bred roll, där du möter kunder i en stor variation av frågeställningar. En förutsättning för att trivas med arbetet är att du kan jobba enligt fastställda rutiner samtidigt som du driver egna frågor och bidrar till avdelningens och funktionens utveckling i stort. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Dina främsta styrkor är att du stimuleras av problemlösningar, är engagerad och positiv, prestigelös, vilja att ta för dig samt dela med dig av dina erfarenheter. Du är självständig, och ansvarstagande samt lyhörd och tycker om att samarbeta med andra för att lösa en uppgift.

Krav
Högskoleexamen inom HR-området eller likvärdig eftergymnasial utbildning samt motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet.

Meriterande
Du känner dig bekväm med ett konsultativt förhållningssätt och är bra på att uttrycka dig pedagogiskt i såväl tal som skrift. Erfarenhet från tidigare kundserviceroll / firstline support ses som meriterande, liksom militär bakgrund.

Övrigt
Tillträde: Snarast, enl ö.k.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Vikariat: ett studievikariat på ca 6 månader.

Upplysningar om befattningen lämnas av Monica Alzola, avdelningschef HR Direkt, 0709-56 34 45

Fackliga företrädare
SACO - Ordinarie: Camilla Robertsson, 08-788 76 32, camilla.robertsson@mil.se

SEKO - Ordinarie: Lise-Lotte Larsson, 072-981 74 96, liselott.larsson@mil.se

OFR/S - Ordinarie: Pia Almström, 08-788 84 07, pia.almstrom@mil.se

OFR/O - Ordinarie: Therese Lund, 070-965 32 47, therese.lund@mil.se

Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-11-04

Den ska innehålla din CV samt ansökningsbrev där det på ett tydligt och motiverande sätt framkommer varför just du är rätt kandidat för befattningen.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

210 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten