In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

IAM-administratör till FMTIS

Försvarsmakten Örebro

Om tjänsten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten.

Vill du vara med och bidra med din kunskap och personlighet till en avdelning som präglas av kamratskap, lyhördhet och högt i tak? Är du en duktig IAM-administratör som är noggrann och trivs med att förvalta och upprätthålla god kvalité i ditt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir handläggning och automatisering av användaradministration av konton, behörigheter och tillgång till applikationer och information i syfte att öka effektivitet och säkerhet. IAM-processen ger dig möjlighet att arbeta med både verksamhet oc h teknik

Vi ser gärna att du har erfarenhet från IAM området från tidigare yrkesroller och är väl förtrogen med att arbeta med de lösningar, protokoll och tekniker som används.

Exempel på arbetsuppgifter;
 • handlägger och registrerar IAM ärenden kopplade till våra system
 • deltar i förvaltningsarbetet rörande IAM kopplat till våra system
 • ständigt utveckla och förbättra vår IAM-process
Kvalifikationer

Du som söker ska ha
 • akademisk utbildning med en IT inriktning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdigt
 • god IT-teknisk förståelse t.ex. inom AD, datakommunikation/datanätverk, It-säkerhetslösningar, ha ett helhetstänk och förstå beroenden inom IT området
 • B-körkort
 • svenskt medborgarskap
 • mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift i svenska
 • god förmåga att utrycka dig i tal och skrift i engelska
Meriterande
 • har tidigare erfarenhet av IAM
 • god kännedom om försvarsmakten
 • utbildning inom säkerhets-/underrättelsetjänst
 • erfarenhet av IT-säkerhet
Personliga egenskaper

Vi eftersträvar arbetsglädje och hög kvalité i det vi gör och har du samma ambition kommer du trivas hos oss. Du ska vara van att arbeta med ett eget ansvarsområde, ta ansvar och driva dina frågor så vi når våra uppsatta mål. Vi tror att en förutsättning för goda resultat är prestigelöshet, struktur, noggrannhet samt förmågan att vara resultatinriktad. För oss är det viktigt att vi har en positiv framtoning, att vi hjälps åt och att alla gör sitt bästa. Vi ser att du har en god förmåga att arbeta självständigt och kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Samtidigt är det även viktigt att vara en god lagkamrat samt förmåga att sammarbeta med olika intressenter både internt och externt.

I rollen är det viktigt att vara uthållig och ha en hög integritet. Tidvis är arbetsbelastningen hög vilket innebär att du ska vara stresstålig samt vara tydlig och kommunikativ. Du har också förmågan att snabbt och enkelt sätta dig in i olika verksamheter och tekniska lösningar

Då vi ibland har arbetsuppgifter förlagda utanför kontoret behöver du kunna resa samt även ibland övernatta på annan ort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är en civil befattning och tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas för dig som för närvarande inte är anställd i Försvarsmakten.

Placeringsort är Örebro och tillträde snarast eller enligt ök.

Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober 2018. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev som sänds till helena.faring@mil.se.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta HR-generalist Helena Faring på telefon 019-39 51 43.
Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

272 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten