In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Infrastrukturhandläggare till Blekinge Flygflottilj

Försvarsmakten Blekinge

Vill du arbeta med försvarsfastigheter?

Försvarsmakten Marinbasen söker en infrastrukturhandläggare till Lokalplaneringsenhet Syd med placering på Blekinge Flygflottilj i Ronneby.

Lokalplaneringsenhet Syd är Försvarsmaktens beställarkompetens gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Lokalplaneringsenhet Syd hanterar lokalförsörjningen för de militära förbanden i Östergötland, Småland, Öland, Blekinge och Skåne avseende anskaffning, vidmakthållande och avveckling av fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Du skall verka som lokalsamordnare avseende mark och lokaler i första hand inom Ronneby garnison, men även inom Blekinge i stort, och där ansvara för ett effektivt lokalnyttjande av befintligt fastighetsbestånd.

I arbetsuppgiften ingår bland annat lokal- och hyresfördelning, planering, granskning av avtal, beställning av fastighetsnära tilläggstjänster och anpassningar. Därutöver medverka vid anskaffning och avveckling av lokaler och mark. Du skall vara Försvarsmaktens representant vid mindre ombyggnationer och koordinera kontakter med berörda myndigheter och organisationsenheter inom Försvarsmakten. Tjänsteresor förekommer.

Tjänsten innebär att man bistår Försvarsmaktens verksamhet med mindre byggnadsrelaterade anpassningar och följa upp ekonomin för dessa. Infrastrukturhandläggaren utgör Försvarsmaktens kontakt mot Fortifikationsverket. Du ska kunna leda mindre arbetsgrupper och samordna ärenden knutna till projektet som Försvarsmaktens beställarrepresentant.

Som Infrastrukturhandläggare förväntas du ta ansvar för en varierande flora av ärenden och vara ett stöd för Försvarsmaktens hyresgäster så att lokalerna nyttjas på ett kostnadseffektivt sätt.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs någon form av fastighets- eller bygginriktad högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Du bör ha minst 3 års erfarenhet inom området.

Vidare krävs att du innehar B-körkort.

Meriterande

Erfarenhet avseende fastighetsförvaltning eller byggprocessen samt kunskap om Försvarsmaktens struktur i stort. Önskvärt är kännedom om fastighetsrätt samt arbetsmiljö- och miljölagstiftning.

Personliga egenskaper Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och strukturerat lagd. Social kompetens är ett krav liksom god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Övrigt

Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten

Du är välkommen att kontakta Lokalplaneringsenhet Syd

Peter Glimvall, telefon 0455-851 13 eller e-post peter.glimvall@mil.se

Bo Grönvall, telefon 0455-868 13 eller e-post bo.gronvall@mil.se

Fackliga företrädare:

TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17

SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18, 070-815 22 56

Saco, Lisbeth Landin, tel. 0455-851 15, 073-182 80 47

Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

Din ansökan med CV, löneanspråk samt referenser ska vara Marinbasen tillhanda senast 2018-10-31.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

223 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten