In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

IT drifttekniker

Försvarsmakten Uppsala

Vi söker flera - för att stärka vårt viktiga och kompetenta team!

Vi söker både du som är i början av din karriär som IT tekniker och du som har arbetat några år. Gör skillnad- samtidigt som du gör det du är intresserad och är bra på!

Var med och säkerställ Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda-dygnet runt- året om.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tillsammans med duktiga kollegor kommer du att ägna dig åt:
  • Driftsättningar, förebyggande underhållsarbete och förvaltning av Försvarsmaktens system.
  • Felsökning och kvalitetskontroller. Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar i Bålsta och dess närhet.
Försvarsmakten erbjuder kvalificerade (interna och externa) utbildningar inom de områden du ska arbeta med.

Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning med inriktning IT/Teknik/System eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren.
  • Grundläggande kunskaper och ett stort intresse av nätverk.
  • Erfarenhet av Windows miljöer.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.
  • B-körkort.
Vi värdesätter ditt intresse av att lära dig mer om tekniska bevakningssystem och om produkterna Bosch VMS och Lenel On Guard.

Personliga egenskaper:
Som person är du öppen och social och kan arbeta självständigt. Du har en bra samarbetsförmåga. Du är hjälpsam, stresstålig och har god analytisk förmåga och strävar efter att arbeta med hög kvalitet.

Det är viktigt för oss att du har ett starkt intresse och goda grundläggande kunskaper inom ett IT/teknik generellt och att du är öppen och nyfiken och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:
Befattningen är civil.
Placeringsort: Bålsta.
Resor inom tjänsten förekommer.
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde snarast eller enligt ök.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Bo Johansson, tfn 018-28 03 00,
Systemledare Jörgen Norrman, tfn 018-28 03 31.

Fackliga företrädare:
SACO Mika Laitanen,
OFR/S Clarence Arnstedt,
SEKO-F Hans Monthan,
OFR/O Håkan Larsson.
Samtliga nås via växeln 019-393500.

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-23. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

734 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten