In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kvalificerad administratör till Must

Försvarsmakten Stockholm

Kvalificerad administratör till Must

HR sektionen inom Must är ett team med erfarna HR generalister som har ett viktigt uppdrag i att stödja organisationens chefer operativt såväl som strategiskt. Sektionen är utvecklingsinriktad och dynamisk och arbetar verksamhetsnära med en hög servicenivå gentemot cheferna i organisationen.

HR funktionen inom Must ger konsultativt och operativt stöd i bl a personal- och chefsförsörjning, kompetensutveckling, arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor.

Vi söker nu en kvalificerad administratör som vill stödja avdelningen med olika administrativa uppgifter rörande personalfrågor.
En förutsättning för att trivas med arbetet är att du tycker om att ge stöd, att du uppskattar struktur och ordning och att du trivs med både självständigt arbete såväl som att arbeta tillsammans med andra. Det är också av stor vikt att du har hög integritet samt erfarenhet av och trivs med utvecklingsarbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kvalificerad administratör på HR sektionen kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara att självständigt ansvara för hantering av reservofficerare och frivillig- och förstärkningspersonal. Detta innebär att du bland annat kommer att arbeta med kompetensförsörjning, tjänstgöringsplaner samt utbildningsplaner. Du kommer att vara ett direkt stöd till våra chefer inom ditt eget ansvarsområde.

Vid sidan av detta kommer du även att ansvara för personaladministrationen på avdelningen och stötta HR generalisterna och HR chefen.

Rollen förutsätter många kontaktytor samt ett brett samarbete inom organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har
  • God erfarenhet av liknande arbete
  • Mycket god administrativ förmåga
  • Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i officepaketet
Meriterande kvalifikationer
  • Militär utbildning eller erfarenhet
  • Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet
  • Erfarenhet av rekryteringsarbete
Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, noggrann och trygg. Du är självgående, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du har ett kundorienterat förhållningssätt samt att du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att se helheter, du är utvecklingsinriktad och du kännetecknas av social kompetens och hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
HR Chef Marie Wirmen marie.wirmen@mil.se, Tjf HR-Chef Katja Osvald, tel: 08-788 75 00.

Fackliga representanter
SACO/Försvar, Anders Markow, OFR/S, Katarina Kruse och för OFR/O Roger Ericsson, samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Övrigt
Befattningen är en oberoende tillsvidare anställning och kan bemannas av både civil och militär.
Arbetsort: Stockholm. Tillträde sker snarast.

Sista datum för ansökan
Välkommen med ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2018-06-03.

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

374 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten