In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Logistiksoldater (or2) till transportgruppen 2.logistikstödsspluton berga

Försvarsmakten Stockholm

MARINA LOGISTIKKOMPANIET
Tillhör Marinbasen och är dimensionerat för att verka vid alla typer av marina insatser både nationellt och internationellt.

Det marina logistikkompaniet ska enskilt eller tillsammans med andra, kunna verka från flera platser samtidigt där marina förband opererar och bistå med marin bastjänst. Kompaniet har bland annat följande uppgifter: understödja med logistik mot marina förband, upprätta ledning/samband samt genomföra signaturmätning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Logistikstödsplutonen indelas i plutonsledning, transportgrupp, kokgrupp, driftstödsgrupp samt beredningsgrupp.

Logistikstödsplutonen ansvarar för att försörja understödda förband med förnödenheter, transporter, upprätta och driva till exempel drivmedelsplats, arbets- och förläggningsutrymmen samt kokplats vid tillfälliga grupperingsplatser och terminalplatser.

Transportgruppen genomför verksamhet enskilt eller tillsammans med övriga delar av plutonen på anvisade platser och tider. Gruppen genomför oftast transporter av förnödenheter men till viss del även fordon. Arbetet innefattar även understöd till plutonens övriga verksamhet.

Krav:
  • Svensk medborgare
  • B-körkort och militärt förarbevis
  • Genomförd GMU
  • Uppfyller Försvarsmaktens fysiska krav
Önskvärda kvalifikationer:
  • Militärt förarbevis tung lastbil och/eller körkort klass C
  • Militärt förarbevis tungt släp och/eller körkort klass CE
  • ADR-behörighet
  • Tidigare erfarenhet av drivmedelstjänst
  • Tidigare erfarenhet av underhållstjänst
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningen sker utifrån Försvarsmaktens kollektivavtal för anställning av gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/K). Detta innebär provanställning i 6 månader och därefter anställning upp till 8 år med möjlighet till förlängning i 4 år. Individuell lön enligt Försvarsmaktens avtal.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-15. Ansökan ska innehålla minst personligt brev och CV i filformat PDF eller DOC (ej DOCX).

Icke komplett ansökan tas ej vidare i anställningsprocessen.

Upplysningar om tjänsten:

Plutonchef Klas-Göran Sunna

Telefon: 072-353 78 49

Fackliga företrädare:

Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17

SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18, 070-815 22 56

SACO, Lisbeth Landin, tel. 0455/85115, 073-1828047

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

195 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten