In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Luftvärnsregementet i Halmstad söker en friskvårdsledare

Försvarsmakten Halland

Om tjänsten
Har du ett intresse för hälsa- och friskvård och vill arbeta i en stimulerande miljö där varje dag kan se olika ut? Trivs du i en roll där du får stödja andra samt driva egna projekt? Då kan du vara den friskvårdsledare Luftvärnsregementet nu söker.

Luftvärnsregementet befinner sig i en fas av tillväxt, både vad gäller personal och materielsystem. Som en del i detta söker nu Garnisonsavdelningen vid Luftvärnsregementet en friskvårdsledare. Garnisonsavdelningen svarar för att stödja och skapa förutsättningar för alla enheter inom Halmstad garnison. Avdelningen kännetecknas av engagemang, trevlig arbetsmiljö och en härlig teamkänsla. Din huvuduppgift som friskvårdsledare kommer vara att skapa förutsättningar för att upprätthålla det fysiska stridsvärdet hos personalen inom Halmstad garnison.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som friskvårdsledare är av mycket skiftande karaktär där dina huvudsakliga uppgifter är att skapa bra träningsmöjligheter för anställda vid Luftvärnsregementet, leda hälsoprojekt, arrangera tävlingar och aktiviteter samt hålla utbildning och leda träningspass. I din roll kommer du även inneha arbetsuppgifter av mer rutinmässig karaktär såsom tillsyn samt underhåll av utrustning och lokaler.

Kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom Friskvård, Hälsopedagogik, Idrott alternativt utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • B-körkort
Meriterande kvalifikationer
  • God kännedom om och/eller tidigare erfarenhet av Försvarsmakten och dess verksamhet
  • Dokumenterad erfarenhet av att utbilda inom ämnet träning och idrott
  • Erfarenhet av att hålla och leda både grupp och individbaserad träning
Personliga egenskaper
Luftvärnsregementet söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Vi ser att du är en lösningsorienterad person som är öppen för snabba förändringar och omprioriteringar. Du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann i det du gör. Du kommer att ha stort eget ansvar vilket kräver att du är driven, kan ta egna initiativ och kan verka för utveckling och förbättring inom ditt arbetsområde.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning.
Individuell lönesättning tillämpas.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Upplysningar
För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta Friskvårdsledare Jesper Lindberg, tfn: 0766 - 49 20 11.
För information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-generalist Malin Petersson, tfn: 0733 - 38 99 04.

Personligt brev och CV skall vara Luftvärnsregementet tillhanda senast 2020-03-01.

Fackliga företrädare
OFR/O, Roger Nilsson
SEKO, Yvonne Assarsson
OFR/S, Senadin Sela
SACO, Nermina Dzanic

Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

46 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten