In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Medicinsk sekreterare till Försvarshälsan på Skaraborgs flygflottilj, F7

Försvarsmakten Skaraborg

Försvarshälsan är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten (FM) som uppdragsgivare. Försvarshälsan ansvarar för företagshälsovård för anställd personal, flygmedicinska undersökningar och bedömningar för flygande personal, hälso- och sjukvård för elever och värnpliktiga samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser. På Försvarshälsan Såtenäs består hälsoteamet förutom en chef av företagsläkare, flygläkare, fysioterapeuter, sjuksköterskor, en företagssköterska, en psykolog, en hälsopedagog, en arbetsmiljöingenjör och en medicinsk sekreterare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare på Försvarshälsan Såtenäs innebär arbetet hantering av medicinska journaler och allmänna handlingar, medicinsk dokumentation, beställningar och inköp, utveckling av arbetsmetoder inom yrket samt att vara ett administrativt stöd i teamet och mot förbandsläkaren. Vidare kan rollen även innebära arbetsuppgifter inom ekonomi på avdelningen.

Kvalifikationer:
  • Utbildad medicinsk sekreterare
  • Erfarenhet av arbete med medicinsk vårddokumentation
  • Goda kunskaper gällande lagar och regler inom det medicinska området
  • Goda kunskaper i medicinsk terminologi
  • Goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet från företagshälsovård
  • Erfarenhet av arbete i journalsystemet Asynja/CGM J4
  • Erfarenhet från ekonomiarbete
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad, noggrann och har ett bra ordningssinne. Du har en god prioritering- och organisationsförmåga, ser vad som behöver göras och är serviceinriktad. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och genom en god samarbetsförmåga kan du arbeta självständigt likväl som i ett team. Du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Övrigt
Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen. Tjänsteresor kan förekomma.

Arbetsort
Såtenäs

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta: Avdelningschef Försvarshälsan Såtenäs Eva-Britt Leijon, 0510-47 72 39.

Fackliga representanter:

OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 61 44 00
OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-08. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Som medicinsk sekreterare är du placerad vid Försvarshälsan som ingår i Logistikenheten. Logistikenheten är en ny enhet under flottiljchefen som bland annat omfattar verksamheter inom förnödenhetsförsörjning och teknisk tjänst samt miljö, fastighetsfrågor och hälso- och sjukvård. Enheten består av drygt 60 medarbetare och omfattar såväl ledning, samordning och genomförande.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

297 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten