In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Operativ sektionschef till nyetablerade Sambandscentralen i Uppsala

Försvarsmakten Uppsala

Nu söker vi dig som vill använda och utveckla ditt ledarskap. Vi vill ha dig som ser varje individ och kan stötta dem till att nå sin fulla potential. Samtidigt erbjuder vi dig en mycket spännande och dynamisk arbetsplats med goda karriärmöjligheter, träning på arbetstid och där vi värdesätter balans mellan arbete och fritid.

Förbandet Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu en sektionschef till sambandscentralen som just nu etableras hos Flygvapnet i Uppsala. Sambandscentralens roll är att på olika sätt möjliggöra meddelandeförmedling, kryptonyckeladministration och kortadministration. Kortfattat är Sambandscentralens uppgift att möjliggöra så att olika delar inom Försvarsmakten kan kommunicera med varandra.

Ditt lag består av fem medarbetare och ni arbetar tillsammans för att Sambandscentralen ska ge bästa bemötande och ständigt utvecklas. Som sektionschef arbetar du operativt i det dagliga arbetet samtidigt som du leder ditt team i en miljö som ställer höga krav på säkerhetsmedvetenhet, noggrannhet och service.

Som sektionschef får du möjlighet att utveckla ditt direkta ledarskap. Detta hos en arbetsgivare som värnar om en ansvarskultur som bygger på en väl utvecklad tillit mellan chefer och medarbetare.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
  • Någon tidigare erfarenhet av arbetsledning
  • Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Meriter
  • Genomfört ledarskapsutbildning
  • Tjänstgjort i en operativ verksamhet
  • Erfarenhet från ett myndighetsjobb, gärna från en blåljusmyndighet
  • Erfarenhet av säkerhetsarbete
  • Signalskyddsutbildad
Tjänsten förutsätter ett gott ledarskap i samklang med Försvarsmaktens värdegrund. Därför fäster vi stor vikt kring din förmåga kopplat till Försvarmaktens ledarkriterier.

Mer information om Försvarmaktens ledarkriterier finner du här www.forsvarsmakten.se/fmledarkriterier

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Befattningen är civil.

Befattningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast möjligast.

Tjänsten innebär arbete på dagtid måndag-fredag. Beredskap i hemmet på kvällar, nätter och helger samt inrikesresor kan förekomma. Inledningsvis sker all utbildning på Sambandscentralen i Stockholm.

Bifoga CV och ansökningsbrev som motiverar varför du är lämplig för tjänsten.

Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti 2019

Kontaktinformation

Upplysningar om befattningen lämnas av chefen för sambandsavdelningen, tel. 08-788 75 00 (växeln), fmtis-sbe-sba@mil.se

Frågor om rekryteringsprocessen lämnas av HR-Specialist Cecilia Nässlander 072-387 91 45, cecilia.nasslander@mil.se

Med anledning av semestertider kan vi tidvis vara lite svåra att nå. Skicka i så fall ett mail med dina frågor så ser vi till att ta kontakt med dig innan ansökningstiden går ut.

Fackliga kontaktpersoner vid FMTIS nås via växeln på telefonnummer 019-39 35 00

OFR/O Anders Bengtsson
OFR/S Martin Sparr
SACO Mika Laitanen
SEKO Matz Felix

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet ansvarar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands.

FMTIS är ständigt insatta och verkar i fred, kris och krig och har över 1 400 medarbetare och finns på mer än 30 orter runt om i landet.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

99 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten