In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Personalvårdskonsulent till Skaraborgs flygflottilj, F 7

Försvarsmakten Skaraborg

Sedan ett år tillbaka är den allmänna värnplikten återinförd, och genomförs av både tjejer och killar. Det innebär att vi har behov av att anställa en personalvårdskonsulent.

Som personalvårdskonsulent är du placerad vid HR-avdelningen (A1-funktion) som ingår i förbandets flottiljstab. Avdelningens arbetsområde omfattar strategisk och operativ personaltjänst. Vi jobbar bl.a. med bemanning, lönebildning, personalförsörjning, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, personalutveckling och friskvård

Huvudsakliga arbetsuppgifter

En av personalvårdskonsulentens huvuduppgifter är att samordna fritidsaktiviteter för de värnpliktiga. Det kan innebära allt från planering av aktiviteter, ibland tillsammans med andra aktörer inom garnisonen, t ex med soldathemmets personal till att du själv utbildar inom något område. Du kommer också i ditt möte med den värnpliktige att vara ett naturligt "bollplank" i olika frågor.

Kvalifikationer
  • Utbildning som fritidsledare eller annan relevant utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Erfarenhet av stödjande, vägledande och coachande samtal
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av arbete med ungdomar
  • Genomförd militär grundutbildning
  • Önskvärt med fritidsintresse inom områdena idrott, musik och annat område som kan vara av intresse för tjänsten
Personliga egenskaper

Som person är du drivande, initiativtagande, organiserad och strukturerad i ditt arbete. För att trivas i rollen ska du ha lätt för att möta människor, ha ett kurativt förhållningssätt och känna dig bekväm med att prata inför grupp.

Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställning: Civil befattning, tillsvidare, heltid, sex månaders provanställning tillämpas.

Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Arbetsort: Såtenäs.

Individuell lön tillämpas.

Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, internationell tjänstgöringsskyldighet samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen.

Arbetstid kommer i viss utsträckning att förläggas på kvällar och helger.

Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för HR-avdelningen Lotta Tiller, tfn 0510 - 47 71 17, mailadress, lotta.tiller@mil.se och till stf chef Johan Crona, tfn 0510 - 47 72 09, mailadress, johan.crona@mil.se

Fackliga representanter

Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400

Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08

SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63

SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-03. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

226 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten